Redactia.ro
Home » Monden » Actorul american Tim Robbins divorțează de soția lui româncă. Cum arată Ioana Graţiela Brâncuşi

Actorul american Tim Robbins divorțează de soția lui româncă. Cum arată Ioana Graţiela Brâncuşi

GALERIE FOTO (3) Tim Robbins divorțează de soția lui româncă

Tim Robbins a uimit lumea mondenă când s-a aflat că acesta divorțează, dar, de fapt, nici nu se știuse că acesta este căsătorit. Surpriza și mai mare a fost atunci când s-a aflat cine a fost partenera de viața a actorului de la Hollywood.

Tim Robbins divorțează. Cine e soția sa

S-a aflat despre Tim Robbins că divorțează, deși nimeni nu știa că acesta este însurat. Cine a fost partenera sa de viață? Nimeni alta decât românca Ioana Graţiela Brâncuşi. Aceasta a plecat în anul 2016 în Statele Unite, unde a lucrat pe postul de  coordonator de marketing la compania teatrală The Actors’ Gang. Acolo este director artistic nimeni altul decât Tim Robbins.

Între cei doi a început o relație, și chiar au participat împreună la diverse evenimente, dar fără ca cineva să suspecteze că sunt mai mult decât colegi sau prieteni. Prima apariție împreună au avut-o ăn anul 2018, la premiera unui film în care a jucat actorul.

Tim Robbins divorțează de soția lui româncă
Tim Robbins divorțează de soția lui româncă

Tim Robbins nu vrea să aibă copii celebri

Tim Robbins are doi copii deja adulți, fiica sa având și doi copii. El spune că nu și-ar dori ca copiii lui să ia parte în lumea mondenă. Mama copiilor este actrița Susan Sarandon, cu care Tim Robbins a fost pentru 21 de ani.

„Este greu pentru că, știi, este suficient de greu pentru orice persoană. Nu ajută când ambii părinți sunt câștigători de Oscar”, a spus e. „Trebuie să-ți urmezi inima și oricare ar fi vocea acesteia”.

Totuși, el este foarte mândru de fiica lui, care nu numai că este mama a doi copii, dar este și o scriitoare talentată.

„Trebuie să spun că și eu sunt mândru de fiica mea, care este mamă a doi copii. Este un părinte uimitor și un scriitor super talentat”, a spus el despre Amurri Martino.

Deși abia a ieșit dintr-un mariaj cu o tânără de vârsta copiilor lui, Tim Robbins are și doi nepoți. Acesta spune că va fi „bunicul rău” și că le va da copiilor lucrurile interzise. Iată de ce: „Vreau să fiu bunicul răutăcios. Strecurându-le câteva bomboane atunci când nu ar trebui să le aibă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: