Redactia.ro
Home » Monden » Actorul Michael Madsen este devastat de durere. Fiul starului s-a sinucis la 26 de ani

Actorul Michael Madsen este devastat de durere. Fiul starului s-a sinucis la 26 de ani

GALERIE FOTO (5) Actorul Michael Madsen este devastat de durere

Actorul Michael Madsen este devastat de durere. Fiul starului de la Hollywood a murit în Hawaii. Tânărul de 26 de ani a fost găsit fără suflare, iar primele semne arată că acesta s-ar fi sinucis.

Actorul Michael Madsen este devastat de durere. Fiul starului s-a sinucis la 26 de ani

Michael Madsen trece prin momente cumplite. Unul dintre fiii lui, Hudson, s-a stins din viață la vârsta de 26 de ani. Hudson Madsen a murit în urma unei presupuse sinucideri în Hawaii, potrivit autorităților. Tânărul a fost găsit mort în urma unei răni de armă pe care se pare că și-ar fi provocat-o singur.

O purtătoare de cuvânt a Departamentului de Medicină Legală din Honolulu a confirmat că Hudson a murit prin sinucidere, dar familia sa nu a confirmat acest lucru.„Pot confirma că Hudson Lee Madsen, în vârstă de 26 de ani, a murit în urma unei împușcături în cap, într-o presupusă sinucidere, pe insula Oahu”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Medicină Legală din Honolulu.

Hudson era finul regizorului de film Quentin Tarantino. Celebrul actor Michael Madsen, 64 de ani, este în stare de șoc după ce a aflat că fiul său a murit. Tânărul  ar fi servit în armata americană și a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din Afganistan. Fiul actorului locuia cu soția sa, Carlie, în Wahiawa. „Suntem distruși și copleșiți de durerea provocată de pierderea lui Hudson. Amintirea și lumina lui vor rămâne în memoria tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Cerem să ni se respecte intimitatea în această perioadă dificilă. Mulțumim”, a transmis familia într-o declarație pentru The Blast.

O sursă a declarat pentru The Sun că mama lui Hudson, DeAnna Madsen, în vârstă de 61 de ani, a ajuns de urgență în Hawaii pentru a fi aproape de nora ei. Michael Madsen și DeAnne sunt căsătoriti din 1996 și au mai au împreună doi copii, Calvin, 25 de ani și Luke, 16 ani.

Trei vedete se luptă cu dramele provocate de proprii copii

De la începutul anului 2022, trei copii de celebrități și-au pus capăt zilelor, șocându-și părinții. Fiul lui Michael Madsen s-a sincis la 26 de ani.  Cântăreața Sinead O’Connor trece prin momente de cumpănă după ce fiul ei s-a sinucis. Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor avea 17 ani și și-a pus capăt zilelor după ce fusese dat dispărut de câteva zile. „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”, confirma cântăreața.

De asemenea, fiul actrilei Regina King s-a sinucis la doar câteva zile după ce a împlinit 26 de ani. Ian Alexander Jr. a decis să-și ia viața, șocându-și mama. Acesta era unicul fiu al actriței. „Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Este o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți”, a confirmat printr-un mesaj actrița celebră din „Jerry Maguire”, câștigătoare a Oscarului în 2019 pentru „If Beale Street Could Talk”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: