Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Raphael Coleman a murit. Avea doar 25 de ani

Actorul Raphael Coleman a murit. Avea doar 25 de ani

GALERIE FOTO (2) Raphael Coleman a murit

Veste tristă despre copilul-minune care a jucat în filmul „Nanny McPhee” alături de Colin Firth și Emma Thompson. Raphael Coleman a murit la doar 25 de ani, potrivit BBC NEWS.

Raphael Coleman a murit

Vestea morții sale a fost confirmată chiar de către mama sa, printr-o postare în mediul online. „Odihnește-te în pace dragul meu fiu Raphael Coleman, aka Iggy Fox. A murit făcând ceea ce iubea, lucrând pentru cea mai nobilă cauză. Familia sa nu ar putea fi mai mândră de atât de el. Să celebrăm tot ce a realizat în viața sa prea scurtă și să prețuim moștenirea ce ne-a lăsat-o”, a scris mama actorului, pe Twitter.

Cauza morții dezvăluită

Potrivit primelor informații, Raphael Coleman a murit în timpul unei expediții făcute în timpul liber. Acesta s-a prăbușit de pe o culme înaltă și, în ciuda primului ajutor acordat, nu a mai putut fi salvat. Decesul lui s-a produs pe 7 februarie, însă de-abia acum a fost anunțat.

Coleman a apărut în două filme cunoscute, și anume It’s Alive” şi „The Fourth Kind”, în 2009. Era cunoscut drept un activist de mediu, de-a lungul vieții sale colaborând cu organizații care luptă pentru conservarea faunei sălbatice. Coleman studiase Zoologia la Universitatea din Manchester.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini