Redactia.ro
Home » Monden » Actorul Ray Liotta s-a stins din viață la 67 de ani

Actorul Ray Liotta s-a stins din viață la 67 de ani

A murit actorul Ray Liotta: Starul din „Goodfellas” avea 67 de ani și urma să se căsătorească. Actorul Raymond Allen „Ray” Liotta a murit la vârsta de 67 de ani, potrivit unui raport al Deadline.

Liotta s-a făcut remarcat după rolul principal din filmul clasic al lui Martin Scorsese, „Goodfellas“, un film polițist din 1990. A murit în somn în Republica Dominicană, în timp ce filma un nou film, intitulat Dangerous Waters, conform sursei citate anterior.

El era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Ray Liotta, despre copilăria în New Jersey

S-a născut în Newark, New Jersey și a fost adoptat la vârsta de șase luni de Mary Liotta, un funcționar desemnat al localității, și de Alfred Liotta, proprietarul unui magazin de piese auto, director de personal, precum și președinte al unui club local al Democraților.

Ambii părinții au candidat fără succes la alegerile locale. Liotta credea că părinții săi biologici erau de origine scoțiană și italiană. Când s-a întâlnit cu mama sa biologică a descoperit că ea nu este de origine italiană. În 1973, Liotta a absolvit Union High School din New Jersey și a intrat în sala faimei a școlii în 1992. Liotta a studiat actoria la Universitatea din Miami, interpretând roluri la Jerry Herman Ring Theatre (teatrul studențesc al Universității).

A crescut în New Jersey înainte de a se muta la New York, iar în cele din urmă s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actor.

Primul rol de film al lui Liotta a venit în filmul The Lonely Lady din 1983.

Adevărata sa descoperire a venit în 1986, în filmul lui Jonathan Demme- Something Wild. Liotta a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul său din film la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”.

Carieră și premii

Liotta s-a bucurat de o carieră lungă în cinematografie. Timp de patru decenii a filmat în filme și seriale cunoscute precum: Copland, Hannibal, Narc, Blow and Field of Dreams. A câștigat Premiul Emmy și a fost nominalizat la Globul de Aur.

În ultimii ani, Lyotta a cunoscut o revenire în popularitate. Printre rolurile recente se numără The Many Saints of Newark, Marriage Story și No Sudden Move.

A terminat filmul Cocaine Bear, regizat de Elizabeth Banks, și urma să joace în filmul Working Title The Substance alături de Demi Moore și Margaret Qualley.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: