Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Steven Segal îl laudă pe Vladimir Putin pentru izbucnirea războiului: „Sunteți familia mea! Vă iubesc, la bine și la rău”

Actorul Steven Segal îl laudă pe Vladimir Putin pentru izbucnirea războiului: „Sunteți familia mea! Vă iubesc, la bine și la rău”

Steven Seagal este un actor cunoscut în întreaga lume pentru filmele sale de acțiune de-a lungul timpului. La împlinirea vârstei de 70 de ani, actorul a ținut un discurs în care și-a exprimat sprijinul pentru decizia lui Vladimir Putin și pentru războiul declanșat de Kremlin.

Steven Seagal și Vladimir Putin sunt prieteni buni

Steven Seagal a împlinit 70 de ani pe 10 aprilie. Starul de la Hollywood nu și-a sărbătorit ziua de naștere în Statele Unite, ci la Moscova, înconjurat de cei mai convinși susținători ai lui Vladimir Putin.
La petrecere a fost un meniu amplu, băuturi și muzică bună. Cel mai controversat lucru a fost că Steven Seagal a urcat pe scenă pentru a vorbi direct despre susținerea regimului lui Vladimir Putin, implicit despre războiul pe care îl ducea în Ucraina!

Prezentatorul televiziunii de stat ruse Vladimir Soloviev, care este în mare parte pro-Kremlin și anti-ucrainean, a fost prezent și el la cină și a fost văzut stând lângă un actor de la Hollywood într-un videoclip viral. Margarita Simonyan, unul dintre principalii moguli mass-media pro-Kremlin din Rusia și redactor-șef al revistei Russian Today, a fost de asemenea prezentă, potrivit Financial Times.

Steven, purtând o coadă de cal elegantă și mustață groasă, se așează pe scenă și le spune invitaților:

„Fiecare dintre voi, sunteți familia mea și sunteți prietenii mei. Și vă iubesc pe toți și suntem împreună, la bine și la greu”, a rostit Seagal.

Fanii și-au exprimat dezamăgirea

După ce au vizionat videoclipul, mulți dintre fanii actorului au subliniat că nu vor mai privi în același fel vedeta cinematografiei mondiale.

Steven Seagal a primit un pașaport rusesc în 2016, după ce și-a exprimat sprijinul pentru anexarea Crimeei în 2014. În 2018, a fost numit trimis special al Rusiei în Statele Unite.
Vladimir Putin a atacat Ucraina pe 24 februarie 2021. De atunci, mii de soldați și-au pierdut viața și sute de civili nevinovați au murit în lupte sângeroase. Zeci de orașe au fost distruse, iar copiii au căzut victimele incendiului dintre cele două tabere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: