Redactia.ro
Home » Știri » Actriță celebră, găsită moartă în casă. Care a fost cauza decesului

Actriță celebră, găsită moartă în casă. Care a fost cauza decesului

Actrița, în vârstă de 44 de ani a fost găsită decedată în casă. Vedeta a interpretat un rol principal în producția regizată de australianul Baz Luhrmann. Trupul neînsuflețit al lui Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis a fost descoperit de unul dintre copiii săi.

Shonka Dukureh, actrița care a interpretat-o pe Willie Mae Thornton în recentul film lansat de Baz Luhrmann, Elvis, a încetat din viață în cursul zilei de joi, 21 iulie 2022. Cântăreața avea numai 44 de ani.

Primele informații făcute publice de poliția din Nashville arată că vedeta a fost găsită decedată în locuința pe care o împărțea cu cei doi copii ai săi. Datele preliminare arată că artista a murit din cauze naturale.

Nu există suspiciuni privind comiterea unei infracțiuni, însă cauza morții va fi precizată cu exactitate abia după rezultatul autopsiei.

De altfel, Shonka a fost prezentă alături de Doja Cat pe scena festivalului Coachella, unde a interpretat piesa „Vegas”, care face parte din repertoriul filmului Elvis.

Shonka Dukureh dorea să pregătească și un album de muzică blues, profitând de toată celebritatea pe care a reușit să o câștige prin apariția într-un film de la Hollywood. Aceasta a declarat că este „în al noulea cer” din cauza succesului pe care l-a resimțit în rolul lui Big Mama Thornton.

Ultima postare pe contul personal de instagram are un mesaj puternic: „Dumnezeu încearcă să-ți spună ceva“, printre altele. Să fi simțit oare artista că sfârșitu-i îi era aproape?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: