Redactia.ro
Home » Monden » Actriţa din România care va fi protagonistă într-un nou film de acţiune, cu buget de zeci de milioane de dolari

Actriţa din România care va fi protagonistă într-un nou film de acţiune, cu buget de zeci de milioane de dolari

Serialul Netflix care a dat uitării celelalte producții. A demolat topurile și a intrat direct în trending în peste 50 de țări

Este frumoasă şi râvnită de mulţi bărbaţi. Mai ales de actorii de la Hollywood, care speră să aibă o şansă la inima ei. Dincolo de senzualitatea, românca impresionează şi pe marele ecrane.

După succesul înregistrat cu thrillerul „Deep Fear”, Mădălina Ghenea a împărtășit o nouă reușită cu fanii.

Ghenea va juca în „The Lost Book of Creation”

Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Roel Reine va regiza primul film din franciză, iar scenariul este scris de Matt Hookings care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea.

Lor li se vor alătura actorul Bobby Lee și Eddie „The Beast” Hall, care a câștigat concursul „Cel mai puternic om din lume”, în 2017, potrivit sursei citate mai sus.

Filmul „Cartea pierdută a creației” va fi filmat în Malta și în Orientul Mijlociu la sfârșitul acestei veri.

madalina ghenea
madalina ghenea

„Sunt entuziasmat să aduc la viață acest prim episod al unei francize cu o echipă atât de incredibilă de actori. „Cartea pierdută a creației” este omagiul meu adus filmelor clasice de aventură pe care ni le amintim și le iubim cu toții.

Scenariul este plin de adrenalină, plin de acțiune și de inimă. Cu fundalul impresionant al Maltei și al unor părți din Orientul Mijlociu, abia așteptăm să împărtășim această poveste cinematografică cu lumea întreagă”, a declarat Hookings potrivit Variety.

Ce studii are Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a făcut un anunț important. Frumoasa româncă s-a înscris la facultate abia la 34 de ani! Puțină lume știe, însă, ce studii are ea de fapt.

Mădălina Ghenea a anunțat că s-a înscris la Universitatea Stranieri din Perugia. Model şi actriţă, românca le-a explicat abonaților ei de pe Instagram că urmează să aibă interviul de admitere, iar emoțiile sunt foarte mari.

Când s-a înscris la Liceul „Ion Minulescu” din Slatina, acolo unde a şi terminat, ea s-a dovedit a fi o elevă extrem de silitoare. Media ei generală a fost 9,59, iar cel mai mândru dintre dascăli a fost profesorul de limba română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: