Redactia.ro
Home » Monden » Actrița Mirela Oprișor, dezvăluiri inedite despre împăcarea cu soțul ei. Cei doi au fost despărțiți opt ani: „E muncă și într-o căsnicie

Actrița Mirela Oprișor, dezvăluiri inedite despre împăcarea cu soțul ei. Cei doi au fost despărțiți opt ani: „E muncă și într-o căsnicie

GALERIE FOTO (5) Actrița Mirela Oprișor, dezvăluiri inedite despre împăcarea cu soțul ei.

Actrița Mirela Oprișor, dezvăluiri inedite despre împăcarea cu soțul ei. Aspirina din serialul Las Fierbinți trăiește o poveste de dragoste ca-n filme în viața reală. Mirela Oprișor a vorbit fără perdea despre relația cu soțul ei, dar și cum s-au împăcat după 8 ani de la despărțire.

Actrița Mirela Oprișor, dezvăluiri inedite despre împăcarea cu soțul ei. Cei doi au fost despărțiți opt ani: „E muncă și într-o căsnicie

Mirela Oprișor este împreună cu soțul ei, Mimi Bărnescu de 18 ani, dar de-a lungul timpului au întâmpinat diverse provocări în relație. Cei doi au fost despărțiri opt ani, dar destinul a reușit să-i aducă din nou împreună. Actrița a povestit cum s-a împăcat cu soțul ei și care este secretul căsniciei lor. Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți a fost cea care a făcut primul pas în relație, dar tot ea a decis să meargă pe alt drum.

Vedeta s-a despărțit de soțul ei, dar după opt ani de zile s-au reîntâlnit și s-au împăcat. Cei doi sunt parteneri atât în viața reală, cât și la jonb. Celebra actriță a povestit cum s-a cunoscut cu parteneerul său.

„M-am întâlnit cu soțul meu la facultate datorită examenului. Când eram la ultima etapă, m-au întrebat la examen ce monolog aveam. Mi-au spus să uit tot ce pregătisem și să-mi aleg o poză din câteva poze ale celorlalți candidați, să mă duc pe scaun și să mă gândesc că acel băiat este iubitul meu aflat în armată. Urma să-i spun monologul gândindu-mă la acest scenariu. Eu l-am ales atunci pe bărbatul meu. Când m-am întâlnit cu el pe culoarul facultății, i-am spus că îi zisesem un monolog și așa a început povestea noastră”, a spus Mirela Oprișor pentru Viva.ro.

Care este secretul căsniciei actriței Mirela Oprișor

Actrița a mărturisit că într-o căsnicie se lucrează foarte mult, iar partenerii trebuie să comunice și să aibă o chimie extraordinară. De asemenea, vedeta a declarat că ea și soțul ei se aseamănă foartemult prin felul lor de a fi și se surprins spontan unul pe celălalt. „Căsnicia a fost alt job și încă se lucrează la asta. Orice căsnicie e și cu bune, și cu rele, greu de înțeles în anumite etape, dar pot să recunosc că am avut o chimie extraordinară cu soțul meu și niciodată nu ne-am supărat amândoi deodată și întotdeauna am găsit un echilibru în orice situație și ne-am înțeles.Dacă el a avut perioade mai ocupate, atunci eu am avut grijă mai mult de fată și invers. Dar lucrurile astea nu au venit într-un an, ne-am construit în timp o relație care sperăm să fie așa până la adânci bătrâneți. E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat, sunt multe aspecte.

Umorul ne-a salvat de cele mai multe ori, nu e dimineață să nu dea Mimi o „perlă la cafea și să nu râd. Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi, stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp”, a spus Mirela Oprișor pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: