Redactia.ro
Home » Știri » Acum a aflat toata lumea! Incredibil ce face Monica Gabor in SUA de dragul iubitului. Si se lauda cu asta!

Acum a aflat toata lumea! Incredibil ce face Monica Gabor in SUA de dragul iubitului. Si se lauda cu asta!

GALERIE FOTO (2)

Acum a aflat toata lumea! Incredibil ce face Monica Gabor in SUA de dragul iubitului. Si se lauda cu asta!

Servitori la dispoziție, șofer, grădinar, bodyguard, stiliști care roiau în jurul ei. Așa era viața Monicăi Gabor la Izvorani, în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu. Acum, în vila din Malibu, SUA, în care își împarte viața cu iubitul chinez Mr. Pink, Moni este de nerecunoscut. Muncește zi lumină și are cumul de funcții. Face de toate și nu se plânge: ba chiar se laudă!

În anul 2008, Monica Gabor (31 de ani), pe atunci doamna Columbeanu, angaja prin intermediul Click! doi tineri harnici, pe nume Simona și Ionuț. Făceau menaj, găteau, o serveau non stop, aveau grijă de vila de la Izvorani și, evident, de șefa lor. Ulterior, în cadru au apărut și bona Elena, șoferul Voicu Pânzar, poreclit Ricky Martin, șoferul musculos Adrian Filote.  În definitiv, o armată de oameni care roia în jurul Monicăi. Și, pe cât de răsfățată era, pe atât de pretențioasă devenea. Iată cum își descria Monica Gabor rolul de domană în casa de la Izvorani, conform click.ro.

Acum a aflat toata lumea! Incredibil ce face Monica Gabor in SUA de dragul iubitului. Si se lauda cu asta!

Monica nu șomează în SUA, ci merge și la serviciu. E adevărat…. cu o limuzină Rolls Royce Wraith. Bolidul costă  300.000 de dolari, primită cadou de la logodnicul ei asiatic. Moni s-a instalat în biroul iubitului, situat într-o clădire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevard din Beverly Hills. Îl ajută în afacerile cu celebra băutură energizantă, care-i poartă numele. Dar Monica mai are încă un serviciu, de care e foarte mândră: a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills. Ea le predă limba engleză copiilor de imigranţi.

Și, legat de activitatea ei de acasă, iată ce declara Monica într-un moment de sinceritate.

„Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El (Mr. Pink) este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, spunea Monica Gabor la „Teo Show” (Kanal D). Toate activitățile casnice pe care le face în vila de 3,5 milioane de euro, se regăsesc cu poze pe rețelele sociale. Acest fapt denotă că Monicăi îi place să le arate tuturor cât de mult s-a schimbat. În bine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini