Redactia.ro
Home » Știri »  Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea după ce unei gravide i-a murit copilul în pântec. A fost lăsată să aștepte ore în șir: „Medicul declasare că este o urgență”

 Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea după ce unei gravide i-a murit copilul în pântec. A fost lăsată să aștepte ore în șir: „Medicul declasare că este o urgență”

O gravidă internată la Spitalul din Buftea a fost lăsată să aștepte ore în șir până când copilul i-a murit în pântece. Doctorii sunt acuzați de malpraxis. Iată detaliile cutremurătoare!

Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea după ce unei gravide i-a murit copilul în pântec

Cadrele medicale de la Spitalul de Obstertică-Ginecologie din Buftea sunt acuzate de malpraxis de către o gravidă în 39 de săptămâni. Aceasta îi acuză pe medici că i-au lăsat fătul să moară în pântec!

Preşedintele Asociaţiei de protecţie a pacienţilor C.A.R.L.A: „Femeia a fost internată și lăsată în rezervă”

După ce o femeie a anunțat că i-a murit copilul, în pântece, deoarece a fost lăsată să aștepte ore întregi pentru a naște de urgenă, avocatul acesteia, Adrian Cuculis a dat detalii din acest caz:

„Femeia a fost internată și lăsată în rezervă, nefiind băgată în seamă de nimeni, iar fătul a decedat în pântec. Deși se internase în spital la ora 8:00 și medicul declasare că este o urgență, femeia a așteptat până seara la ora 19:00 pentru a fi refăcută o testare a funcțiilor vitale ale fătului, moment la care s-a constatat că acesta decedase. La internare, fătul era în viață!”,relatează Romaniatv.net

Avocatul care deține și funcția de preşedinte al Asociaţiei de protecţie a pacienţilor C.A.R.L.A (Conştientizare, Asigurarea Calităţii Actului Medical, Responsabilizare, Luptă, Alinare ) a anunțat că s-a depus o plângere penală, în acest sens, iar Direcția de Sănătate Publică Ilfov a demarat o anchetă.

Femeia ar mai fi trecut printr-o experiență asemănător de tragică, în timpul altei sarcini, în urmă cu câțiva ani.

 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: