Redactia.ro
Home » Știri » Acuzaţii în cazul româncei ucise de rechin în Egipt. Ce susțin unii turiști

Acuzaţii în cazul româncei ucise de rechin în Egipt. Ce susțin unii turiști

Acuzaţii grave în cazul româncei ucise de rechin în Egipt

Turiștii care s-au întors aseară din stațiunea Hurgada cu avionul în care trebuia să se afle și românca de 44 de ani, ucisă de rechin, fac acuzații. Iată despre ce este vorba.

Acuzaţii în cazul româncei ucise de rechin în Egipt. Ce susțin unii turiști

Roxana Donisan, suceveanca în vârstă de 44 de ani, ucisă de rechin în Marea Roșie, plecase în vacanță în Egipt. Iubea să călătorească, au declarat apropiații ei, iar acasă avea lucruri care țin de această pasiune. În aceste momente, oficialii de peste hotare încearcă să afle ce anume ar fi momit prădătorul marin atât de aproape de zonele cu oameni.

Unii turiști dintre cei care s-au întors aseară din stațiunea Hurghada, chiar cu avionul în care trebuia să se afle și românca, susțin că autoritățile egiptene ar fi tratat problema ca și cum ar fi fost una banală, a scris Antena 3, asta în condițiile în care o fetiță ar fi spus că ar fi văzut un rechin în apă chiar înainte de atacuri, dar salvamarii ar fi luat situația în derâdere, crezând că ar fi vorba de un delfin, de fapt.

„Au vorbit toți în resort și au spus că a fost o fetiță care a spus că e un rechin, însă toți au luat-o în râs și au spus că e delfin”, povestește un bărbat, conform sursei de mai sus.

„Au fost atenționați salvamarii, această fetiță care plângea în hohote și cred că este marcată pe viață, spunea că i-a zis Shark, shark, it is a shark, iar răspunsul a fost Nooo, it is a dolphin. Ori nu trebuie să fii mare expert ca să știi că există o diferență foarte mare între aripioara dorsală a unui delfin și cea a unui rechin”, a spus Gelu Vădan, pentru Știrile Pro TV.

„Acolo nu se vorbește prea mult de chestia asta”, a spus un turist. „Nu ne-au mai dat voie să mai mergem în apă, au spus că e motorină, ulei în apă”, a declarat altcineva, a relatat Antena 3.

Sigur, rămâne de văzut ce replică vor avea autoritățile de acolo în cazul în care vor fi nevoite să dea socoteală acestor acuzații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: