Redactia.ro
Home » TV » Acuzații grave la adresa lui Alec Baldwin, după tragedia de pe platourile filmului Rust. Cum își apără tatăl fiica actorului

Acuzații grave la adresa lui Alec Baldwin, după tragedia de pe platourile filmului Rust. Cum își apără tatăl fiica actorului

Se lasă cu acuzații graave la adresa lui Alec Baldwin, după ce a împușcat mortal o femeie pe platoul de filmare a lungmetrajului „Rust”. Tragedia provocată de îndrăgitul actor a stârnit un val de reacții în lumea întreagă.

Tragedia de pe platourile filmului Rust a șocat întreaga lume. Actorul Alec Baldwin a ucis-o accidental, cu un foc de armă, pe directoarea de imagine şi l-a rănit pe regizorul westernului, filmat în statul american New Mexico. În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care avea muniție reală. Când arma s-a descărcat, atât Hutchins, cât și Souza au fost răniți. Directoarea de imagine a murit, iar Souza a fost dus la spital, apoi externat.

Acuzații grave la adresa lui Alec Baldwin, după tragedia de pe platourile filmului Rust

Tragedia a atras critici dure la adresa lui Alec Balwin. Candace Owens, activistă politică şi gazda unor talk show-uri, precum și cunoscută susţinătoarea Partidului Republican este cea care a postat un mesaj dur.

”Alec Baldwin şi-a dedicat 4 ani portretizându-i pe Donald Trump şi pe susţinătorii lui drept ucigaşi malefici. Ceea ce i s-a întâmplat lui Alec ar putea fi un exemplu de justiţie poetică, dacă nu ar fi fost vorba de un om inocent ucis de el”, a scris Candace Owens, într-o postare pe rețelele de socializare.

Fiica actorului Alec Baldwin își apără tatăl

Fiica actorului Alec Baldwin, Ireland Baldwin, nu a putut rămâne fără reacție la cuvintele grele adresate tatălui ei.

„Eşti cea mai dezgustătoare şi canceroasă fiinţă umană pe care am întâlnit-o. Trecând peste opiniile imorale pe care ţi le-ai exprimat de-a lungul timpului, faptul că nu ai respect pentru viaţa unei femei, ucise în mod accidental… Să-ţi fie ruşine.

Fii republicană. Fii nevaccinată. Nu-mi pasă. Eu aleg să am respect pentru viaţă. Dar aici nu dezbatem purtarea măştilor, vaccinul sau drepturile comunităţii trans. O femeie şi-a pierdut viaţa. Ignoranţa ta răneşte oameni. Eu respect opiniile oamenilor, dar dacă susţineţi astfel de clovni, vă rog să-mi daţi unfollow”, a scris fiica lui Alec Baldwin.

În vârstă de 26 de ani, Ireland Baldwin a ținut să-și informeze urmăritorii că va merge până în pânzele albe pentru tatăl ei. Și se pare că s-a făcut bine înțeleasă. Căci în cele din urmă, fiica lui Baldwin și Candance Owens au avut o discuție privată. La scurt timp, cea care l-a atacat dur pe Alec Baldwin și-a șters mesajul dur la adresa actorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: