Redactia.ro
Home » Știri » Acuzații grave la adresa lui Sebastian, fost concurent la „Casa iubirii”. Fiica lui plânge de dorul său: „Vreau la tati”

Acuzații grave la adresa lui Sebastian, fost concurent la „Casa iubirii”. Fiica lui plânge de dorul său: „Vreau la tati”

GALERIE FOTO (2)

Mama fiicei lui Sebastian, fost concurent la „Casa iubirii”, face acuzații dure la adresa bărbatului. Reamintim faptul că Sebastian a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din casă. În timpul competiției de la Kanal D, acesta a cunoscut-o pe Roberta. Cei doi au decis să-și continue relația și-n afara casei, după ce tânăra a fost descalificată de Andreea Mantea. În vreme ce Sebastian își împarte viața cu Roberta, fiica lui dintr-o relație anterioară plânge de dorul său. 

Sebastian și Roberta de la „Casa iubirii” au părăsit competiția de câteva săptămâni și își continuă povestea de iubire. S-au mutat împreună la Iași, de unde este Sebastian, și totul este numai lapte și miere în cuplul lor. Bărbatul are o fetiță dintr-o relație anterioară. Pe Tik-Tok, acesta a apărut, la un moment dat, cu micuța lui și Roberta, în ipostaze fericite.

Sebastian, fost concurent la Casa Iubirii, ar fi uitat de fiica lui

Pe de altă parte, fosta iubită a lui Sebastian lansează acuzații dure la adresa fostului concurent de la „Casa iubirii”. Femeia susține că Sebastian nu prea ține legătura cu cea mică, care plânge după tatăl ei. Tânărul nu și-ar mai fi vizitat fetița de ceva timp.

„Nu vreau să fiu răutăcioasă, spun doar adevărul și nu cred că aș putea să mint pentru că eu aproape seară de seară fac live și vedeți că eu sunt cu fata. Nu mint, nu aș avea niciun interes să mint, dar da, de când au venit, să zic așa la plural, copilul a fost la ei doar în ziua în care s-a făcut live-ul. Îmi spune mereu: Vreau la tati”, a spus fosta iubită a lui Sebastian, pe Tik-Tok.

Foto: kanal D

S-au despărțit de mai multe ori în timpul competiției

În luna iunie 2024, participanta de la Kanal D pare decisă să pună punct pentru că legătura lor amoroasă nu mai este în armonie. Mai mult decât atât, a dat de înțeles că relația a devenit una toxică și că ar fi mai bine să se oprească aici.

„Mie nu îmi convine că atunci când ești cu Robi să văd pe Instagramul tu că adaugi fete. Pentru mine chestia asta e foarte importantă. Dacă tu poți să dai atenție altor femei, pentru mine nu mai există nimic!

Mă deranjează și am realizat că nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici! Dar vreau să terminăm frumos! O să te bag înapoi pe Instagram, să fie un respect și atât. Eu nu pot așa, nu pot să stau să mă consum non-stop, nu pot să stau în stres și în gânduri, să știi”, a mărturisit Roberta de la Casa Iubirii, conform kanald.ro.

„Da, chiar da! Nici nu mai vreau să stau să îți dau explicații. Rămâi cu părerile tale că eu știu cel mai bine”, a completat concurentul de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect