Redactia.ro
Home » Monden » Acuzațiile la adresa lui Alexandru Ciucu nu se mai opresc! Ce a zis fosta soție, Alina Sorescu, despre situația lor actuală

Acuzațiile la adresa lui Alexandru Ciucu nu se mai opresc! Ce a zis fosta soție, Alina Sorescu, despre situația lor actuală

La mai bine de un an de la anunțul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, saga separării lor pare să fie departe de a se încheia. Ceea ce a început ca o poveste de dragoste ce părea desprinsă din basme, s-a transformat într-un lung proces plin de tensiuni și neînțelegeri, în special când vine vorba despre aranjamentul privind custodia celor două fiice ale cuplului.

Faptul că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns să comunice exclusiv prin intermediul reprezentanților lor legali este un semn al distanțării și al dificultății de a găsi un teren comun. În timp ce implicarea avocaților poate asigura că drepturile fiecărei părți sunt respectate, aceasta poate, de asemenea, să adauge un strat suplimentar de formalitate și rigiditate în negocieri, făcând mai dificilă găsirea unei soluții amiabile.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt din nou la cuțite

Invitată recent în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alina Sorescu a dezvăluit că, deși a trecut mai bine de un an de când procesul de divorț a fost inițiat, părțile nu au reușit încă să ajungă la un consens în ceea ce privește programul de vizită al fetițelor. Situația este complicată de faptul că, potrivit declarațiilor artistei, dialogul între foștii parteneri de viață a devenit extrem de formal și se desfășoară exclusiv prin intermediul avocaților.

„Procesul nu este încă finalizat. Procesul se va relua într-o lună, este de fapt apelul la procesul principal care s-a încheiat cu o primă hotărâre acum un an, iar în primăvară se reia. Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine. Se tot spunea în presă că suntem văzuți tot mai des singuri, așa că nu a fost o surpriză așa cum a spus el că lucrurile s-au întâmplat din senin. Nu s-au întâmplat din senin.

Într-un cuplu, mai ales atunci când vorbim de o căsnicie ca a noastră, care a durat 12 ani, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile erau mai vechi între noi. S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit, din păcate. Când am depus acțiune de divorț, lucrurile erau începute de 6 luni, iar eu nu am vorbit. S-a auzit despre situația noastră când el a depus ordonanța prin care a cerut domiciliul fetițelor la el. Eu am vorbit despre acest divorț prin prisma programului fetițelor”, a mai declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Ce spune Alina Sorescu despre Alexandru Ciucu

Pe de altă parte, Alexandru Ciucu, recunoscut designer de modă, a împărtășit recent propriile frustrări legate de dinamica relației cu Alina Sorescu și cu fiicele lor. Acesta a exprimat dificultăți în a menține o comunicare directă cu fosta soție și a semnalat că timpul petrecut cu copiii este, în opinia sa, insuficient. Deși dorește să fie o prezență constantă și implicată în viața fiicelor sale, obstacolele par să fie numeroase.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe.

Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime. El a spus că nu poate vedea fetițele, dar nu este adevărat. Prima hotărâre judecătorească a fost ca fetițele să stea o săptămână cu săptămână, ceea ce s-a și întâmplat.

Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. La Curtea de Apel vara trecută am suspendat această decizie de o săptămână cu o săptămână pentru că s-au dovedit efectele care nu au fost benefice asupra fetițelor.

Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic. Două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum. El are și două zile în timpul săptămânii, marțea și joia, atunci când nu are weekend”, a mai declarat Alina Sorescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: