Redactia.ro
Home » Monden » Adda a făcut noi mărturisiri dureroase. Cum s-a manifestat boala de care suferă, înainte de tratament: ”Am avut noroc că n-am murit”

Adda a făcut noi mărturisiri dureroase. Cum s-a manifestat boala de care suferă, înainte de tratament: ”Am avut noroc că n-am murit”

GALERIE FOTO (3)

Adda a făcut noi mărturisiri despre problemele de sănătate, cu care se confruntă de o bună perioadă. Cântăreața a avut parte de clipe de groază și a avut nevoie de îngrijiri medicale, până să afle cu ce boală se confruntă.

Adda, noi mărturisiri despre boala cu care se confruntă

Adda este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, având o carieră lungă în spate, pentru care a muncit de-a lungul anilor. Artista este mereu cu zâmbetul pe buze, fiind o persoană foarte sinceră, care nu se ferește să arate publicului felul ei de a fi. Adda este foarte activă și în mediul online, unde le arată oamenilor activitățile din viața de zi cu zi, fie ele bune sau mai puțin bune. Totuși, nu totul este roz în viața interpretei. Aceasta se confruntă de o lungă perioadă cu probleme de sănătate, care i-au dat bătăi de cap.

După o lungă luptă cu stările de rău și diferite probleme, Adda a aflat abia acum câteva luni că suferă de Borelioză. La început, solista a primit un diagnostic greșit, iar abia după ceva timp a aflat că are, de fapt, o altă boală. După ce a umblat din spital în spital, aceasta a reușit să găsească un medic, care să-i spună diagnosticul corect.

Adda: ”Nu mai simțeam apa pe piele”

Cântăreața a vorbit, din nou, despre problemele de sănătate pe care le are. Adda a povestit lucruri mai puțin știute despre momentele de groază prin care a trecut de-a lungul timpului. Artista a fost prezentă, în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că a ajuns să nu mai simtă ”apa pe piele” ori să se confrunte cu diferite erupții pe piele.

Până să găsească un medic, care să-i pună diagnosticul corect, Adda a fost trimisă de alți specialiști la psiholog. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante despre momentele grele prin care a trecut, până să descopere cu ce boală suferă.

‘’Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!’’, a spus Adda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini