Redactia.ro
Home » Monden » Adda, mesaj acid privind pandemia de coronavirus. Ce părere are artista despre tot ce se întâmplă în această perioadă

Adda, mesaj acid privind pandemia de coronavirus. Ce părere are artista despre tot ce se întâmplă în această perioadă

GALERIE FOTO (5) Adda, mesaj acid privind pandemia de coronavirus.

Adda, mesaj acid privind pandemia de coronavirus. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Adda spune mereu lucrurilor pe nume și nu sfiește să-și spună părerea. Recent, vedeta a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare privind pandemia de coronavirus.

Adda, mesaj acid privind pandemia de coronavirus. Ce părere are artista despre tot ce se întâmplă în această perioadă

Adda, mesaj acid privind pandemia de coronavirus. Adda este una dintre cele mai transparente artiste din România, iar de fiecare dată își susține opinia indiferent de consecințe. În ultimii doi ani, populația se confruntă cu o perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronavirus. Oamenii au avut din ce în ce mai multe restricții,iar aceste lucruri i-au determinat să se revolte. Sinceră din fire, Adda și-a spus părerea despre situația actuală.

Mesajul postat de artistă pe Instagram face referire la oameni, explicând că aceștia s-au schimbat foarte mult din cauza acestei perioade pandemice. Vedeta a mărturisit că pandemia de coronavirus a scos la iveală caracterul multor persoane. Mai mult, Adda este de părere că oamenii erau răi și dinaninte de COVID-19, dar acum, s-a arătat adevărata față a multora.„Pandemia nu a făcut oamenii mai răi! Pandemia a dat jos niște măști, deși ne-a obligat să le purtăm! Aud tot mai des: «Lumea a luat-o razna»! Nuuu! Era razna demult. Abia acum se vede!”, a scris Adda pe Instagram.

Adda, criticată de hateri

Adda este sinceră de fiecare dată atunci când simte că este atacată de hateri în mediul online. Vedeta a postat un mesaj pe Instagram în urma cu ceva timp în care le-a explicat că nu mai tolerează nicio jignire din partea lor. Adda le-a spus că nu marea să mai audă sau să mai vadă comentarii legate de aspectul său fizic sau despre viața sa personală. „Dacă suntem artiști și am devenit persoane publice, datorită muncii noastre, nu trebuie să ne asumăm absolut nicio mizerie din partea oamenilor. Dacă este vorba despre critici legate de profesia noastră și felul în care o practicăm, e acceptabil. Dacă suntem criticați pentru felul în care arătăm, este bullying! Pa!”, a transmis Adda pe InstaStory.

În urmă cu ceva timp, Adda a declarat că se confruntă cu o afecțiune care nu-i dă pace. Vedeta suferă de dermografism, care apare la circa 5% din populație.Această boală poate fi prezentă încă din primii ani de viață sau oricând altcândva, fie în contextul unei infecții. Apare local roșeață, mâncărime și posibil niște proeminențe numite papule. „Adda dermografiada! De mult timp nu am mai avut așa ceva. O să fie foarte interesant la vară când nu o să mai pot ascunde toate lucrurile acestea și o să fiu toată brăzdată. Eu m-am învățat cu domnul dermografism. De patru luni am devenit prieteni, doar că nu înțeleg de ce mi-a apărut acum. Aia e, mergem înainte! Capul sus! Gândire pozitivă! Acceptare! Iubire de sine și toate alea!”, a mărturisit artista pe Instagram.

Adda, probleme de sanatate

Leziunile dispar spontan în general, iar responsabile de aceste reacșii sunt anumite celule numite mastocite. Sub presiune, acestea descarcă în piele histamină și alți mediatori, responsabili de apariția roșetii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: