Redactia.ro
Home » Monden » Adda se confruntă cu dureri insuportabile. Ce spune artista despre boala care i-a paralizat corpul: ”Încă trei luni de injecții”

Adda se confruntă cu dureri insuportabile. Ce spune artista despre boala care i-a paralizat corpul: ”Încă trei luni de injecții”

Adda a vorbit cu sinceritate despre boala de care suferă, dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă din cauza acesteia. Vă reamintim că artista a fost diagnosticată anul trecut cu Lyme, o boală care a afectat-o destul de mult.

Nu mai este un secret faptul că Adda este una dintre cele mai transparente artiste de la noi din țară, motiv pentru care a împărtășit adesea cu fanii săi detalii din viața sa personală. Acest lucru a atras atenția și simpatia multora, motiv pentru care oamenii au început să se întrebe care este starea de sănătate a acesteia în momentul de față.

Adda, probleme mari din cauza bolii Lyme

În urmă cu mai bine de un an Adda a primit din partea medicilor un diagnostic crunt, suferea de boala Lyme. Din acest motiv vedeta a fost nevoită să treacă prin tot felul de stări și să meargă de la un medic la altul pentru a găsi tratamentul potrivit.

Acum, aceasta este la un pas de a se putea declara vindecată. Totuși, problemele nu au încetat să apară, chiar dacă merge periodic la medic unde face injecții cu moldamin. Durerile de oase apar în continuare, iar oboseala își spune cuvântul.

„Mai am de făcut tratament. Încă trei luni de injecții cu moldamin, din totalul de 18 luni. În primăvară mă testez, să văd dacă ies negativă. Oricum am rămas cu ceva sechele. Mai am dureri foarte mari de oase, uneori.

Și obosesc destul de repede. Dar cu astea poți să trăiești. Îți mai dai cu cremă, mai faci masaj. Mie când mi s-a declanșat boala nu mai puteam respira, eram rău. M-am dus la Urgențe, la o clinică privată, pentru că spitalele erau în carantină.

M-a costat 2.000 de lei o perfuzie. Dar nu au știut să-mi spună ce am. A doua zi m-am dus din nou acolo, alți 2.000 de lei. Deci 4.000 de lei s-au dus în 24 de ore”, a povestit Adda pentru cancan.ro.

Adda își pregătește retragerea din muzică

Energia pe care Adda o afișează periodic pe scenă este una de-a dreptul molipsitoare, motiv pentru care fanii săi sunt în culmea fericirii la concerte. Totuși, acest lucru ar putea să nu mai dureze foarte mult. Vedeta plănuiește să se retragă din muzică și să își achiziționeze o casă în Grecia.

„Peste vreo 20 de ani mă retrag frumos, îmi iau o casă în Grecia. Vreau să cânt cât mai mult, dar eu nu o să mă operez. O să fiu stafidită pentru generațiile care vin. Fiecare cu alegerea lui. Și dacă vreau să-mi fac injecții cu botox sau acid hyaluronic nu am voie”, a ținut să mai adauge Adda, mai arată sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: