Redactia.ro
Home » Monden » Adda se confruntă cu probleme de sănătate în vacanță. Ultima sa postare din mediul online i-a alarmat pe fanii săi

Adda se confruntă cu probleme de sănătate în vacanță. Ultima sa postare din mediul online i-a alarmat pe fanii săi

GALERIE FOTO (2)

Perioada sărbătorilor de iarnă a fost prilejul perfect pentru români să se relaxeze și să petreacă clipe minunate alături de cei dragi. Așa au făcut și Adda și Cătălin Rizea, care au decis să-și petreacă câteva zile la munte, departe de agitația din capitală. S-au distrat pe cinste, însă artista se confruntă acum cu probleme de sănătate. A povestit totul în mediul online, dezvăluind și cine este vinovatul pentru starea sa de rău.

Adda și Cătălin Rizea au ales să-și petreacă sărbătorile de iarnă la munte, unde au plecat într-o binemeritată vacanță. Au avut parte de un an foarte bun, în care au evoluat mult și au muncit pe măsură, așa că aveau nevoie de puțină relaxare. Totul s-a schimbat însă când artista a întâmpinat probleme de sănătate, despre care a vorbit deschis cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Adda se confruntă cu probleme de sănătate în vacanță. Ultima sa postare din mediul online i-a alarmat pe fanii săi

Accidentările la munte nu sunt o surpriză pentru nimeni, mai ales că condițiile meteorologice din stațiuni reprezintă în general și un factor de risc pentru turiști. Adda nu s-a accidentat însă, ci a întâmpinat probleme din cauza partenerului său de viață, Cătălin. Acesta a fost foarte vesel în mica lor vacanță, așa că a profitat de zăpadă și și-a tachinat soția cu fiecare ocazie.

Expunerea în mod repetat la frig și zăpadă și-au spus în cele din urmă cuvântul în cazul Addei. Artista se confruntă cu o răceală destul de puternică, pe care face tot posibilul să o țină sub control și să o trateze. În acest sens, chiar dacă este în vacanță, și-a procurat un aerosol, menit să o ajute să se simtă mult mai bine.

Așa a apărut și pe rețelele de socializare, cu masca de aerosol la gură. Urmăritorii săi au crezut că este vorba de o problemă mult mai gravă de sănătate, așa că s-au impacientat imediat. Adda a clarificat însă întreaga situație, povestind cum a ajuns să răcească tocmai în vacanță.

În spirit de glumă, a relatat cum Cătălin este vinovat pentru răceala sa. Este determinată însă să nu lase lucrurile așa, deci plănuiește să-și ia revanșa și să „se răzbune” odată ce se va simți mult mai bine.

„Răcită level 10000. M-a tăvălit bine, ce să zic. Lasă că vede el. Îl omor.”, a spus Adda în timp ce se filma cu masca de aerosol la gură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: