Redactia.ro
Home » Monden » Adda trage un semnal de alarmă! Ce a găsit în casă, chiar în patul unde doarme: „E foarte periculos! / Verificați-vă copiii”

Adda trage un semnal de alarmă! Ce a găsit în casă, chiar în patul unde doarme: „E foarte periculos! / Verificați-vă copiii”

GALERIE FOTO (2)

Adda a vrut neapărat să tragă un semnal de alarmă! Ea a povestit ce a găsit în casă, chiar în patul unde doarme, susținând că este foarte periculos, iar părinții trebuie să fie cu și mai mare băgare de seamă. Cu ce se confruntă cântăreața și ce anunț a făcut.

Adda trage un semnal de alarmă! Ce a găsit în casă, chiar în patul unde doarme: „E foarte periculos! Părea nemâncată! / Verificați-vă copiii”

Adda suferă de boala Lyme, pe care crede că a moștenit-o de la mama ei, dar afecțiunea s-a activat în momentul când cântăreața a fost înțepată de un țântar.

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă”, a explicat Adda, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Borelioza sau boala Lyme se mai numește infecție Lyme sau boala căpușei și se transmite oamenilor, de obicei, prin mușcătura de căpușă din genul Ixodes. Totuşi, nu toate căpușele sunt purtătoare ale infecţiei, prin urmare, nu orice mușcătură presupune riscul de a dezvolta borelioză. Însă teama aceasta există. Adda a povestit recent în mediul online că s-a trezit cu o căpușă în patul unde doarme.

„Am vrut să fac postare despre asta când începea teoretic sezonul lor. Dar având în vedere cât de schimbătoare e vremea… deci tocmai am găsit o căpușă în pat. La o oră după ce am scos câinii afară. Câinii au protecție. Teoretic, nu are cum să-i muște, dar se poate plimba pe ei. Se poate plimba peste tot. Urcă și gardul, e groasă. Asta părea nemâncată. O să verific toată casa. Fiecare mm. Ideea e că eu nu am cum să mai pățesc nimic pentru că deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți”, a transmis Adda.

Cântăreața a ținut neapărat să transmită și un sfat.

„Stropiți curțile!!! Verificați-vă copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap, că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie, verificați-le zilnic. Dacă aveți ghinion și va muscă, nu o scoateți singuri!!!!! Mergeți la spital să o scoată !!!! Vie!!!! Și duceți căpușa la analize la laboratoare, acolo unde se fac analize pe căpușe vii, să vedeți dacă e purtătoare”, a mai spus aceasta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: