Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, despre vacanțele în care merge, indiferent de destinație: „Prefer așa de câțiva ani“

Adela Popescu, despre vacanțele în care merge, indiferent de destinație: „Prefer așa de câțiva ani“

Adela Popescu a vorbit deschis despre ce face în fiecare vacanță în care merge. Prezentatoarea de la ProTv și soțul ei, Radu Vâlcan, au călătorit în ultimii ani în destinații exotice. Pe așa vacanțe trebuie să scoată și mulți bani din buzunare. Unde mai pui, după cum a zis Adela, că „sunt și mulți“.

Pentru toate familiile care își doresc să călătorească, dar pun costurile înaintea experienței, Adela vine cu ponturi prețioase. Cum să îți faci o vacanță departe, cu costuri reduse. Nu mici, dar echilibrate.

După atâtea experiențe, cei doi știu la ce să fie antenți înainte de a rezerva atât biletele pentru avion, dar și cazarea. Chiar Adela Popescu a vorbit despre prioritățile ei când vine vorba de vacanțe iar cu această ocazie a dezvăluit și unde se duc cei mai mulți bani. Când vine vorba de confort, vedeta PRO TV știe ce să aleagă.

Adela Popescu, despre vacanțele în care merge, indiferent de destinație: „Prefer așa de câțiva ani“

În concediu, cei mai mulți bani se dau pentru locația aleasă. Indiferent de cât costă cazarea, dacă este pe placul vedetei, orice preț este bine venit.

”Cred că cele mai multe răspunsuri vor fi pe cazare. S-a schimbat ceva în ultimul timp, prefer să dau mai puțini bani pe cazare, dar să fie mai departe, deci pe avion. Prefer o vacanță mai departe și echilibrez cumva, pentru că biletul e scump, cu cazarea. Prefer așa de câțiva ani, pe drum dau cel mai mult. Noi suntem și mulți”, a mărturisit Adela Popescu.

Pentru că mulți bani se duc pe cazare, vedeta știe și de unde să economisească. Deși mulți nu s-ar fi așteptat la așa ceva din partea ei, ei bine, Adela Popescu obișnuiește să gătească în vacanțe.

Are grijă ca locația pe care o alege să aibă și o bucătărie, drept urmare, la capitolul mâncare, cuplul ajunge să cheltuie cei mai puțini bani, mărturisind că de cele mai multe ori preferă această opțiune.

”Sunt mulți oameni care dau mulți bani și pe mâncare. (…) Dacă pleci într-o vacanță și închiriezi un apartament, se poartă asta, și e o bucătărie, desigur, cina sau prânzul îl pregătești în casă, este o variantă foarte bună”, a mai mărturisit prezentatoarea tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: