Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu a trecut astăzi printr-o intervenție chirurgicală. S-a operat la coloană

Adelina Pestrițu a trecut astăzi printr-o intervenție chirurgicală. S-a operat la coloană

GALERIE FOTO (3)

Adelina Pestrițu a mers astăzi la spital, unde a trecut printr-o operație la coloană. Din câte a povestit chiar ea, este vorba de o problemă mai veche de sănătate, care i-a cauzat neplăceri. A vrut să-și înceapă anul 2022 cu această intervenție, iar odată ce totul a fost gata, a transmis un mesaj în mediul online despre starea sa de sănătate.

Adelina Pestrițu a trecut astăzi printr-o intervenție chirurgicală. S-a operat la coloană

Deoarece Adelina ține foarte mult la comunitatea sa din mediul online și are o legătură apropiată cu aceștia, și-a dorit să-i informeze în legătură cu intervenția prin care va trece. Ieri a vorbit despre faptul că se va opera la coloană, motiv pentru care nu va fi la fel de activă precum este de obicei.

S-a asigurat însă că urmăritorii săi vor avea parte de postările cu care sunt obișnuiți, motiv pentru care a planificat din timp totul.

„Am venit în mall, pentru că urmează să filmăm „bunele maniere’ pentru mâine. Mâine o să fiu puțin absentă, pentru că am o intervenție la coloană, dar revin curând aici și tocmai de asta vă pregătesc materialul din feed. Deci mâine seara nu va lipsi episodul „moda bunelor maniere’ din feed. Vă țin la curent și cu intervenția pe care o s-o am mâine’, anunța ieri Adelina Pestrițu, pe InstaStory.

Vedeta a mărturisit că are mari emoții din cauza operației, așa că le-a solicitat fanilor săi din mediul online să o susțină. A mărturisit că este vorba de o problemă de sănătate cu care se confruntă de mai mult timp, însă abia acum și-a găsit curajul să facă acest pas.

Ca mulți dintre noi, de teamă, a amânat să meargă la medic și să se ocupe de ceea ce o deranja, însă anul 2022 schimbă totul pentru ea. După ce se va reface, a promis că va reveni la spital, deoarece mai are anumite probleme care necesită atenția specialiștilor.

„Urați-mi succes, pentru că, nu știu dacă v-am spus, dar eu am o frică, așa, când vine vorba despre spital, despre intervenții și așa mai departe. Dar măcar sunt mândră că am început anul cu rezolvarea unor probleme care mă sâcâie de mult timp și mai am câteva pe listă. Măcar scap de ele’, a adăugat ea.

Cum a decurs operația

Astăzi, Adelina Pestrițu s-a operat, iar intervenția se pare că a fost un succes. Probabil că de când a făcut anunțul despre problema sa de sănătate a primit multe mesaje, așa că și-a dorit să asigure pe toată lumea că este în regulă și nu există complicații. A postat o fotografie de pe patul de spital, atât în momentul în care a ajuns acolo, cât și după ce operația a fost gata, însoțită de un mesaj scurt:

„Sunt bine! Mulțumesc pentru mesajele de încurajare’, a scris ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: