Redactia.ro
Home » Monden » Adevărata poveste de viață a DJ-ului Avicii. Destinul tragic al artistului putea fi evitat

Adevărata poveste de viață a DJ-ului Avicii. Destinul tragic al artistului putea fi evitat

GALERIE FOTO (11)

Adevărata poveste de viață a DJ-ului Avicii. În 2018, celebrul DJ Avicii a fost găsit fără suflare în camera de hotel din Muscat, unde se afla în vacanță. Autoritățile au declarat la acea vreme că nu există urme de intenție criminală. Tim Bergling renunțase la viața sa.

Adevărata poveste de viață a DJ-ului Avicii. Destinul tragic al artistului putea fi evitat

Adevărata poveste de viață a DJ-ului Avicii. Melodiile sale răsună chiar și acum în toată lumea, transmițându-le tuturor oamenilor o stare de bine și de relaxare. Acesta a fost Avicii, pe numele său real Tim Bergling. Suedezul a folosit numele de scenă Avicii, transformat de către managerul său într-un brand artistic. În sanscrită, avici înseamnă fără valuri iar în budism prezintă un cub cu latura de 300.000 de kilometri, aflat sub pământul divin, în care persoanele morții care au comis fapte grave suferă pentru totdeauna.

Tim a început să devină cunoscut la 16 ani, dar perioada următoare avea să-i curmeze viața. Regizorul Levan Tsikurishvili l-a caracterizat pe Avicii în documentarul „Avicii: True Stories”, difuzat în aprilie 2019 pe BBC 3. Încă din perioada în care trăia, Tim a fost de acord ca regizorul să meargă peste tot cu el pentru a realiza un film în care să le transmită oamenilor ceea ce nu a reușit prin cuvinte.

Documentarul cuprinde filmări din culise, din arhiva lui sau a familiei, iar acest lucru le-a oferit spectatorilor un acces diferit în viața lui Avicii, chiar din perspectiva lui. Este un documentar sensibil, pentru că deja se știe care este finalul poveștii. Regizorul a vut grijă ca susținătorii artistului să înțeleagă exact ce se întâmplă și că destinul lui Avicii ar fi putut fi evitat.

Managerul lui Tim a fost cel care i-a descoperit talentul, dar și cel care are o atitudine arogantă și se se face remarcat prin minciunile de business cu care se laudă. Ash l-a descoperit pe Tim pe un forum, acolo unde obișnuia să își posteze creațiile. Acesta a declarat că la prima întâlnire, Tim a venit însoțit de un prieten. Cert este faptul că suferința acestuia putea fi evitată dacă nu colabora cu Ash.

Deși s-a ținut de toate promisiunile făcute lui Tim, cele 813 de show-uri susține de Avicii numai în patru ani au însemnat și distrugerea unui tânăr extrem de talentat. Tim a fost presat fără oprire, iar acest lucru îl recunoaște chiar el în documentar. După ce a simțit că nu mai rezistă presiunii, artistul a cerut amânarea sau anularea unor concerte, iar atunci managerul l-a acuzat că înțelege valoarea banilor.

Avicii era dependent de alcool

Deși era dependent de public, de fani și de talentul său, Tim mai avea o dependență gravă: aceea de alcool. În 2012 a fost internat cu o pancreatită acută, care îi provoca dureri insuportabile. „E ca și cum te-ar înjunghia cineva constant în stomac. Nu ai voie să bei apă, nu ai voie să mănânci. Trebuie doar să aștepţi să îţi treacă. Și iei medicamente ca să nu te doară”, povestea el în documentar. Tim a continuat să se ocupe de cariera sa, în ciuda durerilor fizice.

Tânărul era confuz când vedea ce impact emoțional are stilul său de viață asupra lui însuși și simțea că nu se descurcă absolut deloc. În 2014 a suferit o intervenție de urgență pentru a-i extrage apendicele, iar medicii l-au anunțat că trebuie să îi scoată și vezica biliară pentru că dădea semne de cedare. Durerea fizică a revenit în viața lui Tim de patru ori mai intensă decât prima oară. Artistul nu mai vedea nicio cale de ieșire. În 2016 a anunțat că încetează colaborarea cu Ash Pournouri și se retrage din viața de turneu. Cu toate astea, Tim nu a avut suficiente resurse interioare pentru a merge mai departe, iar la 20 aprilie 2018, și-a pus capăt zilelor tăindu-se cu cioburile unei sticle de vin. Astfel, lecția pe care Tim nu a putut să o digere îi este utilă oricărui om.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: