Redactia.ro
Home » Homepage » Adevărul despre pana de curent care amenință Europa, după ce Ministrul Apărării din Austria a transmis un semnal de alarmă

Adevărul despre pana de curent care amenință Europa, după ce Ministrul Apărării din Austria a transmis un semnal de alarmă

Ministrul Apărării din Austria a făcut în urmă cu câteva zile un anunț alarmant pentru europeni. Acesta a prevăzut o pană de curent care ar putea dura mai multe zile, motiv pentru care a avertizat în această privință populația țării sale. După aceste declarații, românii de pretutindeni s-au temut că totul se va dovedi real, însă situația este departe de a căpăta această direcție. 

Criza energetică, o problemă reală a societății noastre 

Teama că o pană de curent ar putea deveni inevitabilă s-a născut după ce Klaudia Tanner, Ministrul Apărării din Austria, a transmis un mesaj îngrijorător populației. A vorbit despre o posibilă pană de curent care ar putea afecta Austria, dar apoi s-ar putea extinde în întreaga Europă. Ne confruntăm în acest moment cu o criză energetică, iar situația este din ce în ce mai alarmantă. 

După declarațiile sale, zvonurile conform cărora Europa se va confrunta cu o pană de curent de câteva zile au început să apară. Oamenii au fost speriați și au cerut clarificări, dar și soluții pentru o asemenea situație nemaiîntâlnită. Românii de pretutindeni și-au arătat îngrijorarea în acest sens, așa că o clarificare a devenit necesară pentru a risipi teama.

Adevărul despre pana de curent care amenință Europa

În realitate, mesajul Klaudiei Tanner nu a fost o amenințare, ci un mesaj de informare pentru populația din Austria. Declarația a făcut parte dintr-o campanie menită să prevină o astfel de situație, dar și să îi învețe pe oameni ce ar trebui să facă. Astfel, Ministerul Apărării din Austria a pus la dispoziția tuturor un ghid detaliat, menit să ofere informații utile în acest sens.

 Sloganul campaniei este „Ce să faci când totul se oprește” și a propus publicului un scenariu posibil în cazul unui blackout, precum a fost cel din Canada în anul 1989.

„Sâmburele de adevăr este că Austria ia într-adevăr în serios posibilitatea unui blackout. Chiar ministrul austriac al Apărării a spus atunci când și-a preluat mandatul la începutul lui 2020 că printre amenințările pentru care ar trebui să se pregătească, să fie gata, amenințările la care ar trebui să răspundă armata austriacă, amenințări ipotetice, este și cea a unei pene de curent.”, a declarat Cătălin Gomboș de la veridica.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: