Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre relația lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Nașul de cununie a fostului afacerist de Izvorani spune tot: “Nimic nu este adevărat din poveștile spuse”

Adevărul despre relația lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Nașul de cununie a fostului afacerist de Izvorani spune tot: “Nimic nu este adevărat din poveștile spuse”

Ies la iveală multe detalii neștiute despre relația lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor, la bine de zece ani de la divorț celor doi! Iar nașul de cununie al lui Irinel Columbeanu spune acum care era adevărata relație dintre cei doi foști soți din a căror poveste de iubire s-a născut micuța Irina!

Prezent la lansarea celei de-a doua carte a lui Irinel Columbeanu, doctorul Matei Miko a făcut dezvăluiri incendiare despre povestea de iubire dintre Iri și Moni! Nașul de cununie al lui Columbeanu a dezvăluit care este, de fapt, adevărul despre relația celor doi foști soți, la mai bine de 10 ani de când și-au spus adio.

Matei Miko a rămas alături de Irinel Columbeanu, dar în același timp a spus că a păstrat legătura și cu Monica Gabor.

Adevărul despre relația lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Nașul de cununie a fostului afacerist de Izvorani spune tot: “Nimic nu este adevărat din poveștile spuse”

A ținut să vorbească acum despre relația dintre Moni și Iri, în calitatea sa de “martor” al adevăratei povești de dragoste dintre Columbeanu și fosta doamnă de Izvorani.

”Acolo începea acest moment (n.r. filmarea cu testul de sarcină pozitiv). Și de aici până la Spitalul Elias, câtă cerneală a curs pe această discuție, dacă Irinel și Monica…oare-i dragoste acolo?! Permanent se vorbea și scria de diferența de vârstă… am fost martor nemijlocit la un fapt care a demonstrat că este vorba de iubire sinceră. A fost o relație sinceră, de iubire, un lucru care trebuie spus, acum după atâția ani. Nimic nu este adevărat din poveștile spuse. A fost o poveste adevarată de dragoste”, a dezvăluit nașul lui Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro.

Ce spune despre Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor

Nașul lui Irinel Columbeanu susține că Irina, copilul cuplului, nu s-a născut dintr-o relație bazată pe altceva decât iubirea dintre părinții ei. Matei Miko a povestit și cum a cerut-o de soție Iri pe Moni.
”Copilul nu s-a născut dintr-o relație care să fie bazată pe altceva decât pe dragostea lor. Am fost de față când a cerut-o de soție, emoția a fost formidabilă. Irinel tremura, iar Monica a izbucnit în lacrimi. Astea nu sunt povești… Când Irinel a scos inelul și a întrebat-o: “Monica, vrei să fii soția mea?”, a fost un moment de o intensitate formidabilă. Irina este un copil excepțional, învață foarte bine, este extrem de inteligentă și foarte cuminte, este o mândrie pentru părinții ei și, cu siguranță parcursul vieții ei va fi unul de succes”, a mai povestit nașul lui Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: