Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre relația lui Marius Elisei cu o altă femeie! Ce spun apropiații fostului iubit al Oanei Roman

Adevărul despre relația lui Marius Elisei cu o altă femeie! Ce spun apropiații fostului iubit al Oanei Roman

Adevărul despre relația lui Marius Elisei cu o altă femeie! Ce spun apropiații fostului iubit al Oanei Roman

Adevărul despre relația lui Marius Elisei cu o altă femeie! Zvonurile cum că fostul iubit al Oanei Roman se iubește cu o altă femeie mai înstărită au fost comentate de apropiații acestuia. 

Adevărul despre relația lui Marius Elisei cu o altă femeie

Imediat după ce s-a aflat în presă că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit au apărut zvonuri, confirmate inclusiv de fiica lui Petre Roman, că bărbatul are o relație cu o altă femeie, mult mai bogată decât mama fiicei lui. Acesta ar fi fost și motivul despărțirii de Oana Roman.

Potrivit informațiilor, cei doi s-ar fi cunoscut în mediul online, iar sărbătorile de iarnă ar fi fost planificate împreună. Cu toate acestea, surse apropiate ale fostului partener de viață al Oanei Roman au spus adevărul despre presupusa relație și au făcut „lumină” în acest caz.

Adevărul despre relația lui Marius Elisei cu o altă femeie! Potrivit surselor, Marius Elisei este un bărbat cât se poate de singur, în viața lui nefiind o femeie misterioasă și în niciun caz bogată. De asemenea, Crăciunul și noaptea dintre ani l-au prins pe tatăl copilului Oanei Roman în aceeași singurătate cu care s-a obișnuit deja de la despărțirea de fosta soție.

Mai mult, sursele au declarat pentru spynews.ro, că Marius Elisei încă încearcă din răsputeri să își revină după șocul generat de despărțirea dintre el și mama Isabelei. Fostul soț al Oanei Roman a preferat să rămână singur de sărbători, nefiind în cea mai bună stare a lui din punct de vedere moral. Totuși, din când în când este vizitat de fiica lui, care dorește să își vadă tatăl cât mai des și nu acceptă să stea departe de el.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la finalul anului 2020, sărbătorind Crăciunul și Anul Nou separat, pentru prima dată. Cei doi și-au luat adio de la povestea de iubire din care a rezultat și o fetiță superbă pe nume Isabela, iar zvonurile legate de ruptura dintre ei nu au întârziat să apară.

Adevărul despre relația lui Marius Elisei cu o altă femeie! Oana Roman a vorbit despre despărțirea de Marius Elisei în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D. Vedeta a mărturisit care au fost adevăratele motive din spatele despărțirii. Mai mult, mama sa, Mioara Roman, ar fi avut un rol important din acest punct de vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: