Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Prezentatoarea TV a recunoscut că medicii nu i-au dat nicio șansă

Adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Prezentatoarea TV a recunoscut că medicii nu i-au dat nicio șansă

Adevărul despre sarcina Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley au confirmat că vor deveni părinți peste câteva luni. Cuplul a vorbit într-un interviu postat pe vlogul artistului despre sarcina prezentatoarei de la Chefi la cutite și despre momentul în care au aflat că vor deveni părinți.

Pe tot parcursul interviului, Gina a avut câteva momente de sensibilitate și a izbucnit în lacrimi, mai ales când a vorbit despre faptul că doctorii i-au spus că nu poate deveni mamă pe cale naturală.

Adevărul despre sarcina Ginei Pistol. Prezentatoarea TV a recunoscut că medicii nu i-au dat nicio șansă

Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani și Smiley , 37 de ani și-au surprins fanii. Cei doi au recunoscut într-un interviu că vor deveni părinți de fetiță. Cuplul a vorbit despre momentul în care au aflat că vor avea un copil și despre cum li se vor schimba viața după ce acesta va veni pe lume.

Însă, Gina a avut și momente emoționante de-a lungul interviului. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul în care a aflat că va deveni mamă. Inițial, Gina își pierduse speranța de a deveni mamă pe cale naturală, deoarece medicii i-au spus de-a lungul anilor că are peste 35 de ani și nu poate avea copii. „Mie, doctorii nu mi-au dat șanse. Doctorii mi-au zis că nu am șanse să rămân însărcinată, din cauza vârstei, analizele mele nu mă recomandau a rămâne însărcinată natural„, a povestit Gina cu lacrimi în ochi.

Smiley și Gina Pistol, mesaje emoționante pe rețelele de socializare

La scurt timp după ce interviul a fost postat pe Youtube, Smiley și Gina au postat fiecare câte un mesaj emoționant în mediul online.

Artistul a postat o fotografie pe Instagram în care apar cei doi, împreună cu un mesaj emoționant. „A începutu joaca! Suntem fericiți, ne simțim mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, încpeem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu noi în fiecare zi mai mare și figurat, dar și la propriu. Mulțumim de răbdare, de susține și de mesaje”, a fost mesajul lui SMiley.

La rândul ei, Gina a postat o fotografie în care apare alături de SMiley și un mesaj special. „Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei aniși cum, 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!, a fost mesajul prezentatoarei TV.

View this post on Instagram

Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: