Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul din spatele divorțului dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello. Au fost împreună 7 ani, dar au luat-o pe căi diferite

Adevărul din spatele divorțului dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello. Au fost împreună 7 ani, dar au luat-o pe căi diferite

În peisajul strălucitor al showbiz-ului internațional, puține cupluri au captivat atenția publicului precum Sofía Vergara și Joe Manganiello. Însă, după o căsnicie de șapte ani, cei doi au decis să se despartă, lăsând fanii și pe cei apropiați într-o stare de nedumerire. Recent, un apropiat al cuplului a dezvăluit pentru Revista People adevăratul motiv din spatele acestei decizii surprinzătoare.

Sofía Vergara, cunoscută pentru rolul său din serialul „Modern Family” și ca jurață la „America’s Got Talent”, și Joe Manganiello, apreciat pentru rolurile sale din „True Blood” și „Magic Mike”, formau unul dintre cele mai admirate cupluri din Hollywood. Frumoși, carismatici și mereu zâmbitori în public, păreau să trăiască povestea perfectă de dragoste.

Sofía Vergara și Joe Manganiello au pus punct mariajului

Deși păreau inseparabili, surse apropiate cuplului au început să observe primele crăpături în relația lor. Conform unui apropiat comun, nimeni nu se aștepta la un astfel de final, iar discreția cu care cei doi au gestionat întregul proces de divorț a lăsat loc multor speculații și zvonuri.

Unul dintre motivele invocate de sursa apropiată este diferența de interese și pasiuni dintre cei doi. În timp ce Sofía era activă în cariera sa și participa la diverse proiecte de televiziune, Joe era pasionat de jocurile pe calculator, un hobby considerat de unii inadecvat pentru vârsta sa. Aceste diferențe au început să creeze un decalaj între ei, influențând negativ dinamica cuplului.

„Nu am văzut niciodată doi oameni atât de îndrăgostiți, atât de pasionali și atât de fericiți. Râdeau mereu, se vedea că erau îndrăgostiți și cu adevărat fericiți. Un halou magic părea că plutește deasupra lor. Mai mult, ambii erau cu picioarele pe pământ, foarte realiști”, a relatat un apropiat pentru Revista People.

Venirea pe lume a unui copil nu era în plan

Mai mult, se pare că dorința lui Joe de a avea copii a fost un alt factor de tensiune. Sofía, care deja este mamă, nu părea să împărtășească aceeași entuziasm pentru extinderea familiei, ceea ce a adăugat un strat suplimentar de presiune asupra relației lor.

Cu toate acestea, ambii au ales să nu facă din divorțul lor un spectacol public. Nu au oferit declarații detaliate și au preferat să gestioneze situația cu maturitate și discreție, un lucru rar în lumea tumultuoasă a showbiz-ului.

„El își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea, iar ea nu era interesată și asta a cauzat o ruptură”, a mai spus o sursă pentru PEOPLE.

Deși separarea lor a fost un șoc pentru mulți, Sofía și Joe continuă să fie figuri respectate și iubite în industrie. Ambii sunt implicați în diverse proiecte și, deși nu mai sunt un cuplu, rămân figuri importante pe scena internațională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: