Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul surprinzător despre numele de scenă al lui Tzancă Uraganu! Povestea inedită la care nu te aștepți

Adevărul surprinzător despre numele de scenă al lui Tzancă Uraganu! Povestea inedită la care nu te aștepți

Este sau nu însărcinată Marymar?! Ce s-a întâmplat cu ea, după ce Tzancă Uraganu a spus că e gravidă

Toată lumea îl cunoaște sub numele de Tzancă Uraganu, însă puțini știu care este adevărata poveste din spatele acestui nume. Într-un interviu recent, manelistul a dezvăluit detalii inedite despre cum a ajuns să fie cunoscut astfel și a împărtășit amintiri din copilărie care contrazic tot ce se știa până acum.

Cum a apărut numele Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, cunoscut și sub numele real de Andrei Velcu, a devenit un nume de referință în industria muzicii de petrecere din România. Însă povestea numelui său de scenă este mai puțin cunoscută publicului larg. În cadrul unui podcast recent cu Anamaria Prodan, artistul a oferit detalii despre originile numelui său, care a început din copilărie, când mama lui l-a inspirat să adopte această poreclă.

Tzancă vine de la un film la care se uita mama când eram mai mic și mi-a pus de acolo. Nu știu pe film o fi văzut pe timpul acela și îmi spunea așa”, a explicat Tzancă Uraganu. Această poreclă a fost dată cu afecțiune și a devenit parte din identitatea lui încă de la o vârstă fragedă.

Rolul lui Nicolae Guță în transformarea lui Tzancă Uraganu

Pe lângă mama sa, un alt nume important care a contribuit la formarea identității scenice a lui Tzancă Uraganu este Nicolae Guță, un alt nume celebru din lumea manelelor. Înainte de a deveni cunoscut ca Tzancă Uraganu, artistul era numit „Tzancă de la Ploiești”, datorită orașului în care locuia.

Uragannu mi-a pus Guță. Asta am spus-o mereu, pe unde am mai fost, cine m-a mai întrebat, am spus. Înainte îmi spuneau Tzancă de la Ploiești, că așa m-am intitulat. Am făcut o piesă cu Nicolae, m-a anunțat: ‘din partea mea, împreună cu Tzancă, uraganul muzicii’. Și de atunci mi-a rămas așa, din 2014. Un nume norocos”, a declarat Tzancă Uraganu.

Astfel, combinația dintre porecla dată de mama sa și titulatura oferită de Nicolae Guță a dat naștere numelui de scenă Tzancă Uraganu, un nume care a devenit sinonim cu succesul în industria muzicală românească.

Lecții de stil oferite de Tzancă Uraganu

Pe lângă muzică, Tzancă Uraganu este cunoscut și pentru atenția pe care o acordă stilului vestimentar. Manelistul pune preț pe felul în care se îmbracă, mai ales la evenimentele la care este invitat să cânte. Acest aspect al personalității sale l-a determinat să devină un model de urmat pentru alți colegi de breaslă și să ofere lecții de stil.

Să vă fie rușine la ăștia care mergeți seara la locale în izmene! Huaaaa! Fac referire la lăutarii care cântă la restaurant seara în izmene. De capul vostru să fie de ultimii amărâți! Mă țin de voi!”, a scris artistul într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Această intervenție publică arată nu doar atenția sa pentru detalii, ci și dorința de a ridica standardele în domeniul muzicii de petrecere, încurajându-i pe toți să se prezinte cu demnitate și respect la evenimente.

Povestea lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu nu este doar un nume de scenă, ci o poveste despre cum influențele din copilărie și relațiile din carieră pot modela identitatea unui artist. De la porecla dată de mama sa, inspirată dintr-un film, până la numele complet oferit de Nicolae Guță, fiecare etapă a contribuit la crearea unui personaj cunoscut și respectat în lumea muzicii.

În plus, atenția sa pentru stil și dorința de a-și educa colegii de breaslă demonstrează că Tzancă Uraganu nu este doar un simplu entertainer, ci și un lider de opinie în domeniul său. Aceste aspecte îl fac pe Tzancă Uraganu un artist complet, ale cărui influențe și contribuții depășesc cu mult simpla interpretare muzicală.

Povestea lui Tzancă Uraganu este un exemplu de cum numele de scenă poate deveni o marcă a identității, influențată de cei dragi și de mentorii din carieră. Aceasta este o lecție valoroasă pentru oricine aspiră să devină cunoscut în orice domeniu: autenticitatea și conexiunile personale pot face diferența.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: