Redactia.ro
Home » Știri » Adio mofturi! Bolurile pentru diversificare bebeluși de la Little Prints sunt ajutorul perfect

Adio mofturi! Bolurile pentru diversificare bebeluși de la Little Prints sunt ajutorul perfect

Venirea pe lume a unui copil bucură întreaga familie. Toți membrii, în special părinții, caută încă din prima zi să fie alături bebelușului cu toate cele necesare. Printre acestea, se numără și bolurile pentru diversificare! Află aici mai multe detalii.

Ce repede trece timpul! Nu-i așa? De la îmbrăcăminte nouă, accesorii și tacâmuri și multe altele, este clar că cel mic începe să se dezvolte, mai ales atunci când ești în căutare de produsul despre care vom vorbi în acest articol.

Când cumpărăm boluri diversificare bebeluși

Chiar și dinainte de naștere! Sticlele pentru lapte și bolurile de diversificare pot fi cumpărate din timp, tocmai pentru a fi disponibile atunci când e nevoie de ele. În acest fel, elimini un stres al cumpărăturilor, mai ales în perioadele fragile de la începutul vieții al copilului, când trebuie să-l supraveghezi aproape constant.

Când vorbim despre boluri diversificare bebelus, acestea trebuie să aibă câteva criterii de îndeplinit: trebuie să fie confecționate dintr-un material hipoalergenic, moale și trebuie să fie atractive din punct de vedere vizual.

Părinții pot răsufla liniștiți: calitatea acestor boluri este garantată datorită faptului că provin de la producători renumiți în domeniu, cum ar fi Bibs. Și bolurile de la  Little Prints, la fel de calitative, prezintă un mic avantaj, anume ventuze de prindere. Mulțumită acestui mic upgrade, nu vor aluneca sau nu se vor desprinde de pe suprafața mesei, transformând orice masă într-un moment care va rămâne o amintire plăcută.

Avantaje evidente ale folosirii acestor boluri

Este un lucru clar: bebelușii au nevoie de accesorii și produse speciale, adaptate nevoilor lor. Cu atât mai mult, în momentele de diversificare, atenția trebuie pusă pe boluri și lingurițe, deoarece simțul tactil intră în joc! Acestea nu trebuie să contribuie la disconfortul pe care îl pot simți, în momentul în care noi texturi și gusturi sunt introduse în alimentația lor – de aceea, siliconul este materialul perfect.

Atenția bebelușilor poate fi distrasă în timpul mesei, iar aspectul bolurilor joacă un rol important în acest caz. Cu cât bolurile sunt mai atractive cu atât experiența va fi mai plăcută, transformată într-o joacă.

Am menționat că sunt realizate din silicon alimentar iar acest lucru înseamnă că bolurile și lingurițele incluse nu provoacă reacții alergice și sunt ușor de curățat. Așadar, bolurile de diversificare sunt pe cât de utile pe atât de plăcute! Unele modele includ și capace din silicon, ceea ce le face ideale pentru a fi luate în mici excursii.

Alte produse necesare copiilor de orice vârstă de la Little Prints

Cu doar câteva click-uri, părinții pot face cumpărături nu doar pentru bebeluși, ci și copii din magazinul online Little Prints.

Tot din catalogul online, se pot achiziționa și suzetele din latex natural cu formă anatomică, lenjerie pentru pătuț, piese de îmbrăcăminte pentru fete sau băieți și multe altele. Acum că ai aflat toate detaliile de bază despre bolurile de diversificare a bebelușilor și câteva informații despre gama de produse pe care o vei găsi în acest magazin online, te invităm să descoperi oferta.

Comandă acum tot ce ai nevoie și asigură-te că cel mic are totul la dispoziție!

Sursa foto: littleprints.ro

Contact: hello@littleprints.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini