Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Copilul Minune și Tzanca Uraganu au fost amendați. Artiștii au fost prinși la o petrecere în Capitală

Adrian Copilul Minune și Tzanca Uraganu au fost amendați. Artiștii au fost prinși la o petrecere în Capitală

Manelițti amendați în pandemie

În noaptea de sâmbătă spre duminică poliţiştii au identificat un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6. Aici au fost găsite 11 persoane, între care Adrian Copilul Minune şi Tzanca Uraganu. Participanţii au fost sancţionaţi pentru încălcarea măsurilor de prevenire şi combatere a pandemiei.

Amenzi uriașe pentru cetățenii care încalcă restricțiile

Artiștii Tzanca Uraganu și Adrian Copilul Minune au avut o amendă totală de 38.500 lei pentru încălcarea restricțiilor în pandemie. Acesta nu a fost singurul eveniment la care a ajuns poliția. Un alt eveniment similar a avut loc şi în sectorul 5 al Capitalei, când, în jurul orei 20:20, Secţia 17 Poliţie a obţinut informaţii cu privire la faptul că într-un pub din sectorul 5 se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment.

În local au fost găsite 32 de persoane care participau a un eveniment privat, astfel că atât participanții cât și organizatorii au fost amendați cu suma de 3.500 lei, scrie Mediafax.

De asemenea, poliţia Capitalei a fost sesizată, sâmbătă seară, că la un restaurant din sectorul 3 se desfăşoară un botez cu 100 de persoane. Oamenii legii au constatat că la botezul respectiv participă 73 de persoane, în două săli, astfel toţi participanţii au fost sanctionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, iar administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

Evenimentele private au fost interzise în pandemie

Evenimentele private de orice natură au fost interzise o dată cu prelungirea stării de alertă (14 octombrie) astfel protagoniștii au fost sancționați pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: