Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Corduneanu a rostit primele cuvinte după înmormântarea fratelui său. „Să trăiască tot ce iubiți voi…”

Adrian Corduneanu a rostit primele cuvinte după înmormântarea fratelui său. „Să trăiască tot ce iubiți voi…”

GALERIE FOTO (4)

O zi întunecată a înnegurat sufletele celor apropiați lui Costel Corduneanu, cunoscut drept „Stăpânul Moldovei”, pe măsură ce familia și prietenii și-au luat rămas bun de la un om remarcabil. În mijlocul durerii, Adrian Corduneanu, unul dintre frații săi, a împărtășit câteva cuvinte sincere, transmitând mulțumiri și curaj pentru viitor.

În fiecare cuvânt rostit și în fiecare gest de recunoștință se află puterea de a merge mai departe. Adrian Corduneanu și familia sa își onorează pierderea și, în același timp, își asumă responsabilitatea de a continua să trăiască și să iubească în memoria celui plecat.

O înmormântare plină de durere

Astăzi, 19 aprilie, o comunitate întreagă a fost martoră la tristețea și durerea unei familii care și-a condus fratele, Costel Corduneanu, pe ultimul drum. În mijlocul unui ocean de lacrimi, soția sa, Grațiela, nu s-a despărțit de sicriu până în momentul în care acesta a fost coborât în groapă. Cu toate că prezentați la înmormântare, absența lui Florin Salam, cunoscut drept „Regele Manelelor”, a fost remarcată, în timp ce familia Emi Pian a fost alături de cei în suferință.

După slujba de înmormântare, Adrian Corduneanu a făcut primul pas spre vindecare, adresându-se celor prezenți și exprimându-și recunoștința. Prin intermediul unui videoclip postat pe platforma TikTok, el a transmis urările sale de sănătate și respect pentru toți cei care i-au fost alături în aceste momente dificile.

„Salutări la toată lumea. Vreau să mulțumesc și eu la toată lumea care ați fost alături de fratele meu, Costel. Vă mulțumesc atât eu, cât și familia mea. Vă pup pe toți, respect, sănătate și să vă dea Dumnezeu tot binele din lume. Să trăiască tot ce iubiți voi. Vă pup, respect și vă mulțumesc din suflet pentru tot. Asta este… dăm înainte.”, au fost cuvintele pline de emoție ale lui Adrian Corduneanu.

Un nou drum, dar cu gândul la trecut

În ciuda pierderii grele, familia și prietenii lui Costel Corduneanu se pregătesc să continue înainte, să transforme durerea în putere și să păstreze amintirea acestuia vie în inimile lor. Cu toate că fiecare pas este însoțit de dorința de a-l avea înapoi, rămâne speranța că amintirea și învățăturile sale vor lumina calea către un viitor mai bun.

În mijlocul durerii și pierderii, Adrian Corduneanu a găsit puterea să împărtășească un mesaj de mulțumire și încurajare pentru cei care au fost alături de familia sa în acele momente dificile. În ciuda tristeții, el transmite un sentiment de determinare și reziliență, declarând că viața trebuie să meargă înainte. În timp ce familia și prietenii își plâng pierderea, mesajul lui Adrian Corduneanu oferă o rază de lumină și speranță într-un moment de întuneric și greutate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: