Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune, alături de soția Cati Simionescu, la scurt timp după ce a fost surprins cu amanta. Cum se înțelege, de fapt, manelistul cu soția sa

Adrian Minune, alături de soția Cati Simionescu, la scurt timp după ce a fost surprins cu amanta. Cum se înțelege, de fapt, manelistul cu soția sa

GALERIE FOTO (4)

Adrian Minune se bucură de o familie frumoasă alături de Cati Simionescu. Cei doi soți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva ani, presărați cu bune și cu rele. Însă tot de mai mulți ani, se știe că Adrian Minune se întâlnește, în secret, cu o brunetă focoasă, despre care se spune că ar fi amanta manelistului.

Chiar în urmă cu o lună, Adrian Minune era pozat de paparazzi alături de amanta lui, o brunetă focoasă. Iar imaginile au picat ca o bombă, mai ales că manelistul s-a postat foarte apropiat de familie în ultimele luni, mereu alături de soția sa, Cati Simionescu

Adrian Minune, alături de soția Cati Simionescu, la scurt timp după ce a fost surprins cu amanta

De curând, Adrian Minune s-a filmat cu partenera lui de viață, Cati Simionescu. Cei doi se aflau în mașină. Amândoi au zâmbit, cântat, în timp ce manelistul se afla la volan. Iar în acest timp, Cati Simionescu ținea telefonul în mână și radia de fericire.

Imaginile au fost postate pe contul oficial de Instagram al lui Cati Simionescu. Celebrul manelist se distra de minune alături de partenera lui de viață, deși cu puțin timp în urmă mersese la o clinică stomatologică cu o brunetă focoasă.

Așadar, Cati Simionescu lasă de înțeles că nu are nicio problemă cu aparițiile controversate ale soțului său și că îi iartă orice.

Adrian Minune a înfuriat pe toată lumea, după o vizită cu amanta la stomatolog, care s-a întâmplat cu vreo lună de zile în urmă. Potrivit Spynews, manelistul a parcat chiar în fața clinicii stomatologice, reușind să blocheze circulația în zonă. Mai mult, a mai pus la pământ și un stâlp de iluminat de pe marginea trotuarului.

Așa tare i-a supărat pe ceilalți participanți la trafic, că Adrian Minune s-a trezit și cu un mesaj în parbriz:

„Nesimtit. Sa platesti paguba”

Adrian Minune și Cati Simionescu, împreună de 30 de ani

Adrian Minune și Cati Simionescu sunt împreună de aproximativ 30 de ani. S-au cunoscut atunci când erau doar doi adolescenți. Iar de atunci au rămas împreună.

Și atât Adrian Minune, cât și Cati Simionescu, au spus de fiecare dată că familia rămâne cel mai important lucru pentru ei, indiferent de situație.

Au împreună trei copii. Este vorba de Karmen, Adriana si Adrian Jr. Bucuria este și mai mare pentru familia lor, căci Adrian și Cati sunt deja bunici deja. Asta după ce Karmen, fiica lor, are o fetiță care îi seamănă de minune, pe nume Sophie.

”Încerc pe cât pot eu de mult, fiecare secundă din viața mea să o fac să fie ca și cum ar fi ultima. Am intrat în 31 de ani de când suntem împreună și astăzi am împlinit vârsta de 45 de ani. Este o viață de om, fetița noastră cea mare are 24, o viață de om, în care noi am putut să facem ceva împreună”, a povestit Cati Simionescu acum câteva luni.

Ce spune Cati Simionescu despre amanta lui Adrian Minune

Și se pare că soția lui Adrian Minune știe de escapadele soțului. Un apropiat al cuplului a declarat, într-un interviu mai vechi, că la început a acceptat greu ideea amantei, însă cu timpul s-a obișnuit cu ideea.

„Sa fim seriosi, Caty stie de Oana de 15 ani. La inceput a suferit, a incercat sa ii desparta pe cei doi, ba chiar a avut si niste discutii urate cu Adrian. Insa, mai apoi, s-a obisnuit cu ideea. Daca nu era Oana, era alta. Oricum, au mai fost si altele. S-a obisnuit sa traiasca asa.

In felul ei ciudat, Caty este o femeie fericita. Adrian ii ofera atentie, de lipsit nu ii lipseste nimic. Insa, o deranjeaza cand apar poze in presa cu Adrian si Oana, se consuma pentru ca se simte umilita in fata intregii tari”, a declarat un apropiat al familiei Simionescu, pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: