Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune, livrator de mâncare? Cum a fost surprins artistul în toiul nopții

Adrian Minune, livrator de mâncare? Cum a fost surprins artistul în toiul nopții

GALERIE FOTO (2)

Adrian Simionescu este unul dintre cei mai bogați cântăreți din România, dat fiind faptul că onorariul său pentru un singur eveniment pleacă de la minimum 6.000 de euro. Asta nu-l împiedică, însă, să facă „munca de jos”. Iată cum a fost surprins cântărețul în toiul nopții!

Adrian Minune, livrator de mâncare

Fanii de pe rețelele de socializare au avut o surpriză în a-l vedea pe idolul lor într-o postura total neobișnuită: echipat cu un ghiozdan de livrări. Acesta apare într-o filmare în timp ce încerca să intre în rolul unui livrator de mâncare.

S-a prezentat la unul dintre cele mai mari fast-food-uri din țară și a încercat să preia o comandă. Numai că – surpriză – angajații nu s-au pretat la gluma artistului și i-au închis fereastra în nas. Iar asta s-a lăsat cu o serie de cuvinte dure din partea manelistului: Dați-mi, băi, comanda, comanda nouă, alo! Ăștia nu mă lasă să iau și eu pâine… Fir-ați ai d#@%@ de lăutari… Alo, comanda! Comanda nouă!”, a strigat Adrian Minune.

Fanii i-au apreciat gluma

Fanii artistului, însă, s-au bucurat de momentul umoristic și i-au apreciat curajul. De altfel, cântărețul e o prezență foarte activă în mediul online și interacționează des cu fanii lui. El postează des videoclipuri din sânul familiei sale, în care apar fetele sale, fiul său, dar și soția.

În urmă cu doi ani, cântărețul a mai pus la cale o altă farsă care a ajuns virală pe rețelele de socializare. El se pozase atunci cu 4 polițiști, iar mesajul care însoțea imaginea era „Săltat de polițiști”. Desigur, fanii săi au știut că e vorba despre o glumă de-a artistului, însă au apreciat simțul umorului dezvoltat.

Explicația fotografiei era că, de fapt, artistul s-a întâlnit pe stradă cu oamenii legii, iar aceștia din urmă l-au rugat să facă o poză cu ei. Zis și făcut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: