Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune și fratele lui ”geamăn”. Cine este sosia celebrului manelist. Nici nu te-ai fi gândit că există

Adrian Minune și fratele lui ”geamăn”. Cine este sosia celebrului manelist. Nici nu te-ai fi gândit că există

GALERIE FOTO (3)

Nici prin cap nu ți-at fi trecut că poate exista un om care să îi semene leit celebrului Adrian Minune! Se pare că manelistul are o sosie, de care zici că poate-i fratele lui geamăn. Kamara este cel care l-a descoperit pe bărbatul care este aproape identic cu Adrian Minune!

Cine este sosia celebrului manelist

Kamara s-a întâlnit pe litoralul românesc cu un bărbat care-i seamănă leit lui Adrian Minune. Cântărețul n-a stat prea mult pe gânduri și s-a fotografiat alături de sosia manelistului. Astfel, toți internauții au rămas șocați să vadă că există cineva care-i seamăn atât de mult lui Adrian Minune. Chiar și Kamara a arătat cât de uimit este în imaginile postate pe rețelele de socializare. Bărbatul respectiv aproape identic cu manelistul, atât la înălțime, înfățișare și chiar la voce, spune Kamara.

„Salut, sunt aici alături de sosia perfectă a lui Adi Minune. Incredibil, și la voce, talie, deci n-ai cum. Aceeași față, înălțime, deci tot, tot, tot, uitați-vă la el”, a spus Kamara în videoclip.

Ce înălțime are Adrian Minune

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din întreaga țară. Acesta a devenit celebru în anul 2000 alături de Costi Ioniță, când au început să lanseze hit-uri pe bandă rulantă. Cântărețul s-a făcut remarcat încă de la primele sale apariții datorită vocii sale inconfundabaile, dar și a înălțimii. Acesta are 1,50 metri, însă nu s-a simțit niciodată prost din cauza înălțimii pe care o are. Ba din contră. Adrian Minune spunea, la un moment dat, că nu a avut nimic împotrivă cu faptul că este mic de înălțime.

”Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri”, a mai spus Adrian Minune, la Antena Stars, acum ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: