Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Năstase, îndurerat după moartea lui Victor Socaciu. Mesajul emoționant postat de fostul politician: „Simbol al unor promisiuni nerealizate”

Adrian Năstase, îndurerat după moartea lui Victor Socaciu. Mesajul emoționant postat de fostul politician: „Simbol al unor promisiuni nerealizate”

Adrian Năstase, îndurerat după moartea lui Victor Socaciu

Adrian Năstase, îndurerat după moartea lui Victor Socaciu. Fostul politician avea o relație apropiată cu Victor Socaciu, care s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Adrian Năstase a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Adrian Năstase, îndurerat după moartea lui Victor Socaciu. Mesajul emoționant postat de fostul politician: „Simbol al unor promisiuni nerealizate”

Adrian Năstase, îndurerat după moartea lui Victor Socaciu. În urmă cu trei zile, Victor Socaciu s-a stins din viață, iar astăzi a fost condus pe ultimul drum. Regretatul artist avea o relație de prietenie cu Adrian Năstase. Cei doi se vizitau chiar și după ce artistul se mutase la Cornu, unde locuiește și fostul premier. Ultima dată când s-au vizitat, Victor Socaciu și-a uitat un obiect la Năstase, care a rămas o amintire specială în biroul fostului politician. Moartea lui Victor Socaciu a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. Adrian Năstase a postat pe blogul său un mesaj emoționant după moartea lui Socaciu. Fostul politician a povestit că bunul său prieten și-a uitat o pereche de ochelari la el pe birou.

A murit un artist din comuna Cornu. Timp de 50 de ani ne-a umplut inimile de bucuria versurilor și muzicii lui. Pentru o vreme a fost și în politică. Mi-l aduc aminte de la ședințele departamentelor partidului, unde se ocupa de politici culturale.A fost și parlamentar și consul la Montreal. Cu o viață personală destul de agitată.Un om frumos și bun, cu multe realizări, dar și câteva eșecuri. Se retrăsese la Cornu. M-a vizitat de mai multe ori. Ultima dată, și-a uitat la mine ochelarii de soare. Am tot așteptat să-i înapoiez. Îi văd adeseori când deschid un dulap din birou – simbol al unor promisiuni nerealizate. Condoleanțe întregii familii!”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Victor Socaciu a fost înmormântat

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, în a treia zi de Crăciun. Artistul avea probleme de sănătate și era internat în spital de mai bine de o lună. Astăzi, artistul a fost înmormântat în localitate Cornu, fiind condus pe ultimul drum de familie și prieteni.

Lângă mormântul artistului a fost arborat un banner din partea suporterilor echipei Rapid București, echipă pentru care acesta a compus și un ritm. La căpătâiul artistului au fost prezenți colegi de scenă, dar și fani ai cântărețului. Soția sa, Brândusa Simion ar fi vrut să-l înmormânteze pe Victor Socaciu la Cimitirul Bellu din București, dar ultima dorință a lui a fost să fie îngropat la Cornu. „Înmormântarea va fi joi la ora 12.00, la Cornu, pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat.Eu mi-aș fi dorit, și poate și copiii, să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință, eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția sa.

Miercuri, 29 decembrie, sicriul cu trupul neînsufletit al artistului a fost depuus la Palatul Parlamentului. Pe lângă muzică, Victor Socaciu a activat și în politică, fiind parlamentar PSD timp de patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: