Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Thiess, declarații despre presupusul viitor copil al lui Reghe. Ce nume ar urma să aibă

Adrian Thiess, declarații despre presupusul viitor copil al lui Reghe. Ce nume ar urma să aibă

Divoțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să țină ocupată prima pagină a revistelor tabloid și nu numai. Internauții așteaptă cu sufletul la gură noi informații despre idila antrenorului. Adrian Thiess a intervenit acum în scandalul momentului și a făcut dezvăluiri.

Ce spune Adrian Thiess despre presupusul viitor copil al lui Reghe

Nu este un secret faptul că afaceristul Adrian Thiess este unul dintre cei mai apropiați oameni ai familiei Prodan-Reghecampf. Acesta a fost contactat de mai multe reviste tabloid și a dat declarații. El a spus că nu știe detalii despre sexul copilului, doar că speră să fie băiețel pentru a-i purta numele. De asemenea acesta a declarat că el va fi nașul de botez al celui mic.

Adrian Thiess a declarat că ține enorm atât la Laurențiu Reghecampf cât și la Anamaria Prodan, iar mai apoi a precizat că botezul celui mic va fi cu mare alai. Să fie o ironie din partea afaceristului? Nu a făcut nici o precizare, deci rămâne de văzut care este de fapt adevărul privind povestea încurcată din familia sexy impresarei.

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da, voi fi naș. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta. Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special.„, a declarat Adrian Thiess.

Anamaria Prodan și ea nașă pentru copilul lui Reghe?!

Anamaria Prodan a făcut declarații șocante. Pentru cine nu știe, se zvonește că Laurențiu Reghecampf va deveni tătic de fată, deoarece presupusa amantă ar fi însărcinată. Acest zvon vuiește în presa mondenă de la noi de câteva zile și a ajuns și la urechile Anamariei Prodan. Aceasta a fost întrebată despre acest subiect și răspunsul ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Sexy impresara a mărturisit că își dorește să îi fie nașă copilului dacă aceste zvonuri sunt adevărate.

Nu știm cine e asta, nu mai promovați non valori! Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorțez eu.„, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spulberă zvonurile despre divorț

Ieri, Anamaria Prodan a fost abordată pe stradă de un reporter care i-a adresat mai multe întrebări. Anamaria Prodan nu a părut deloc cu garda jos și a afirmat că ea nu divorțează de Laurențiu Reghecampf. Impresara a continuat să spună că nu știe cine este domnișoara despre care se zvonește că l-ar face tătic pe Laurențiu Reghecampf și că nici nu se pune problema ca aceasta să locuiască cu Reghe la Craiova.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan iese public și afirmă că nu există vreun divorț. Același lucru s-a întâmplat și în vară, când Laurențiu a mai declarat că va divorța și impresara a liniștit imediat apele. Rămâne de văzut dacă de această dată divorțul se va materializa sau nu.

Eu nu divorțez! Nu se întâmplă nimic! Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic.„, a spus Anamaria Prodan.