Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană.”A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană.”A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

GALERIE FOTO (4) Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană. Jurnalista a divorțat de cinci ori de celebrul afacerist, deși au împreună doi copii minunați. În prezent, cei doi băieți ai Adrianei Bahmuțeanu se află în custodia tatălui. Recent, jurnalista a făcut dezvăluiri șocante despre căsătoria cu Silviu Prigoană, mărturisind că fiul său a fost la un pas de suicid.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană.”A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană. Cei doi s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. După despărțirea oficială, Adriana Bahmușțeanu s-a retras din lumina reflectoarelor și a trăit o vreme departe de lumina reflectoarelor. Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, jurnalista a făcut dezvăluiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană. Conform acesteia, afaceristul este un om violent care i-a interzis să lucreze în presă. Mai mult, bruneta a declarat că Silviu Prigoană ar fi amenințat-o cu pistolul. ”Nu pot să zic că am trăit într-o familie foarte fericită și foarte iubitoare. Era un om violent, care nu era violent numai cu mine, era violent chiar și cu propriii părinți. Îmi era frică că o să mă omoare sau că o să-mi facă ceva rău. Îmi doream să lucrez în presă, și nu mă lăsa, și a scos un pistol și mi l-a pus la cap și a zis: ”ori te împaci cu mine, ori dacă nu, te împușc”, Mi-a fost frică că o să mă omoare, dar în același timp știam că Dumnezeu mă iubește”, a spus Adriana.

Adriana Bahmuțeanu a cerut o decizie a instanției după ce Prigoană i-a interzis să-și mai vadă copiii. Ulterior a obținut o ordonanță președințială ce-i dă dreptul să-și vadă copiii de două ori pe lună. „Ani buni nu am avut nevoie de nicio decizie a instanței pentru a-i da copiii. Mai bine zis, a-i împinge să-și vadă rudele dinspre familia maternă, fiindcă copiii au trecut și pe la mama Adrianei Bahmuțeanu, dar și pe la alte rude ale acesteia.Numai că de data asta, datele problemei sunt complet schimbate. Și nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!”, declara Silviu Prigoană.

Fiul Adrianei Bahmuțeanu a încercat să se sinucidă

Bruneta a declarat că fiul ei a fost victima bullying-ului în școală, motiv pentru care acesta ar fi încercat să se sinucidă. Adriana a mărturisit că a dat-o în judecată pe directoarea școlii pentru că aceasta nu intervenea absolut deloc în astfel de situații. ”Fiul meu era victima bullying-ului la școală, copiii se strângeau cerc în jurul lui și îl cafteau. Din cauza ei băiatul meu a vrut să se sinucidă la școală, să sară de pe geam. M-am dus la directoare și i-am zis: ”te bag la pușcărie”, și am și băgat-o la pușcărie”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

În pandemia de coronavirus, Silviu Prigoană nu și-a mai lăsat copiii să-și viziteze mama,iar jurnalista a fost afectată de faptul că nu și-a putut vedea copilașii. ”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Într-adevăr, îmi este foarte dor de ei, simt că nu am nici un rost fără ei”, declara Adriana Bahmuteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: