Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu se mărită! Cine este George, viitorul ei soț

Adriana Bahmuțeanu se mărită! Cine este George, viitorul ei soț

GALERIE FOTO (5)

Este vestea MOMENTULUI! Adriana Bahmuțeanu se mărită. Jurnalista este cea care a dat vestea cea mare și a vorbit despre pasul important pe care-l va face alături de noul ei partener de viață.

Adriana Bahmuțeanu se mărită

Vedeta de televiziune a anunțat că se va căsători cu noul ei partener de viață, un afacerist venit din America. Totul se întâmplă la ceva timp după ce Adriana Bahmuțeanu și cântărețul grec și-au spus ADIO. Jurnalista se pare că a uitat de problemele dintre ea și fostul iubit, iar acum se focusează pe noua poveste de dragoste pe care o trăiește. Vedeta a fost deja la biserică, unde s-a logodit cu George și au depus și actele la Starea Civilă, pentru a deveni soț și soție.

N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Cine este viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu

Viitorul soţ al vedetei TV a povestit că s-au cunoscut în urmă cu două – trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra. „Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din Califormia, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”, a declarat George Steven, pentru sursa citată. Actualul logodnic al vedetei locuiește în America, se ocupă cu afaceri în imobiliare și are un băiat dintr-o relație anterioară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro