Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Iliescu i-a răspuns Elizei la cea mai importantă întrebare: cine este tatăl său biologic și de ce a lipsit din viața ei

Adriana Iliescu i-a răspuns Elizei la cea mai importantă întrebare: cine este tatăl său biologic și de ce a lipsit din viața ei

În anul 2006, Adriana Iliescu a trăit cea mai mare bucurie din viața sa. A adus pe lume o fetiță, cu toate că medicii nu i-au dat niciodată șanse datorită vârstei sale înaintate. Atunci avea 66 de ani și a devenit cea mai bătrână mamă din România. Își crește singură fiica, dar curând Eliza a dorit să afle cine este tatăl său, care a lipsit mereu. Iată ce răspuns a primit.

Adriana Iliescu i-a răspuns Elizei la cea mai importantă întrebare: cine este tatăl său biologic și de ce a lipsit din viața ei

Adriana Iliescu și-a asumat la vârsta de 66 de ani o responsabilitate la care nu multe femei s-ar încumeta. A decis să devină mamă de una singură și să-și crească fiica fără ajutorul nimănui. A decis că-i va ascunde Elizei adevărul despre cum a venit pe lume până când va fi suficient de matură să înțeleagă, așadar i-a spus că tatăl său este plecat din țară.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu.

Eliza a aflat adevărul despre tatăl său

Anii au trecut însă, iar curiozitatea Elizei a fost pe măsură. În vârstă de 17 ani, și-a dorit să afle cine este tatăl său și de ce nu l-a văzut niciodată. Apropiații Adrianei Iliescu au explicat că în cele din urmă adolescentei i s-a spus adevărul, despre decizia mamei sale de a aduce un copil pe lume de una singură.

Astfel, Eliza Iliescu a înțeles că nu-și va putea întâlni niciodată tatăl, deoarece acesta a fost donator la o clinică specializată pentru fertilizare. Identitatea lui este necunoscută, așa că situația nu poate fi schimbată în niciun fel.

Tânăra l-a avut în schimb aproape pe nașul său, profesorul Marinescu, care i-a fost mereu ca un tată adevărat. Între cei doi există într-adevăr o legătură specială, iar Eliza a reușit pe această cale să afle ce înseamnă cu adevărat dragostea paternă.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiații Adrianei Iliescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: