Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Stere, însărcinată a cincea oară! Cum a dat vedeta PRO TV vestea

Adriana Stere, însărcinată a cincea oară! Cum a dat vedeta PRO TV vestea

Adriana Stere, jurnalista de la PRO TV în vârstă de 38 de ani, este însăcinată cu al cincilea copil. Invitată în platoule misiunii ,,Vorbește lumea”, reporterul PRO Tv a dat toate detaliile legate de fericitul eveniment. 

 

Jurnalista, însărcinată a cincea oară

 

Corespondentul PRO TV Adriana Stere se poate considera o femeie împlinită.  Își iubește meseria pe care o face cu drag, dar la fel de bine i se potrivește și statutul de mămică.

Mamă a patru copii, un băiețel de 12 ani, Cezar, o fetiță de 10 ani, Iulia și  doi băieți gemeni, de 5 ani.  Adriana Stere a mărturisit că nu și-a imaginat vreodată că va avea o  familie chiar atât de numeroasă.

Frumoasa jurnalistă a mărturisit în platoul emisiunii ,,Vorbește lumea”  că așteaptă și al cincilea copil. Adriana Stere a anunțat minunata veste pe rețelele de socializare pentru prima dată, pritr-o fotografie ilustrativă. În fotografie apar șase ace de siguranță, care reprezintă familia ei: ea, soțul și cei patru copii.

Eu stiu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că “aripa tânără” de la mine de acasă inseamna deja trei băieți și o fetiță... Ei bine, vă anunț că, de cateva luni, vin în știri “la pachet” cu o bebelușă, foarte dorită și mult așteptată. Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că Adriana e, mai nou, doi-în-unu. Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni’‘, a mai spus jurnalista pentru depici.ro.

 

Adriana Stere a apelat la fertilizarea in vitro

 

Adriana Stere a vorbit și despre modalitatea prin care a reușit să aibă și al cincilea copil., și anume fertilizarea in vitro.„Tehnica și medicina ne-au sărit în ajutor când natura a întârziat să facă minunea. A fost o încercare, nu prima, dar cea norocoasă și suntem recunoscători tuturor celor care ne-au ghidat pașii până în acest moment”,  a declarat jurnalista.

Adriana Stere a împlinit 38 de ani și a mărturisit că își dorea să se întâmple acest lucru de la 36 de ani. ,,Am făcut acum o lună de zile 38 de ani. Dacă nu acum, când? Am plecat la 36 pe drumul ăsta de a vrea. Nu a mers”, a mai spus aceasta.
Vedeta PRO TV a anunțat și ce nume va avea micuța, Iris. „Mi s-a părut potrivit. (…) Mi s-a părut numele pus deoparte și pentru copilul meu.”

Jurnalista a mărturisit și care este cea mai mare dorință pe care o are.

,,Nu vrem decât ca fetița să vină cu bine, iar pentru asta vă cer, de acasă, de oriunde ați fi, un gând bun. Și vă mulțumesc! În numele ei și al fraților ei, care o așteaptă să le spargă timpanele și să le întoarcă totul cu susul în jos”, a mai spus corespondentul PRO TV.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: