Redactia.ro
Home » Știri » Aeroo Shield Inovează Piața de Securitate la Incendiu Prin Lansarea Noilor Sisteme de Stingere cu Aerosoli

Aeroo Shield Inovează Piața de Securitate la Incendiu Prin Lansarea Noilor Sisteme de Stingere cu Aerosoli

GALERIE FOTO (4)

București, România – 5 iunie 2024 – Aeroo Shield, singurul producător român de sisteme de stingere a incendiilor cu aerosoli, anunță cu mândrie lansarea oficială a companiei și a gamei sale inovatoare de produse destinate protecției împotriva incendiilor. Cu soluții ecologice, eficiente și sigure, Aeroo Shield este pregătită să redefinească standardele de securitate la incendiu atât pe piața locală, cât și la nivel global.

Descrierea Companiei

Aeroo Shield este pionierul român în producția de sisteme de stingere a incendiilor cu aerosoli, aducând pe piață soluții compacte și eficiente. Sistemele noastre sunt dezvoltate pentru a proteja eficient echipamentele electrice, motoarele și interioarele fără a lăsa reziduuri dăunătoare, cum ar fi praful sau spuma. Bazate pe aerosoli de potasiu, aceste tehnologii avansate oferă performanțe superioare în stingerea incendiilor, economisind resurse și prevenind timpii de nefuncționare.

Misiunea și Viziunea Aeroo Shield

Misiunea Aeroo Shield este de a furniza produse și soluții excepționale, redefinind conceptul de siguranță împotriva incendiilor. Ne angajăm să dezvoltăm tehnologii care protejează viețile, proprietățile și mediul înconjurător. Inovația continuă și excelența sunt pilonii noștri de bază, iar colaborarea strânsă cu clienții și partenerii noștri este cheia succesului. Viziunea noastră este să devenim lideri globali în industria soluțiilor de stingere a incendiilor, prin inovații continue și calitate de neegalat.

Caracteristicile și Beneficiile Produselor

Produsele Aeroo Shield sunt recunoscute pentru eficiența și fiabilitatea lor:

 • Eficiență ridicată: Sting incendiile rapid și eficient.
 • Ecologice: Prietenoase cu mediul, fără reziduuri dăunătoare.
 • Siguranță: Inofensive pentru oameni și echipamente.
 • Compacte: Design compact și ușor de instalat.
 • Fiabile: Tehnologie avansată pentru performanță superioară.
 • Cost-eficiente: Reduc costurile și previn daunele semnificative.
 • Versatilitate: Potrivite pentru diverse medii și aplicații.
 • Mentenanță redusă: Ușor de întreținut, cu costuri scăzute de operare.

Gama de Produse

Aeroo Shield lansează patru produse inovatoare: AS01, AS03, AS06 și AS09. Aceste sisteme de stingere cu aerosoli sunt activate termic, autonome și automate, special concepute pentru spații mici, cum ar fi tablourile electrice, cutiile de contoare și dulapurile de distribuție a energiei electrice. Designul compact și greutatea redusă facilitează instalarea rapidă și eficientă pe orice suprafață, oferind protecție de înaltă performanță.

Piața Țintă

Aeroo Shield își propune să devină lider pe piața din România și să se extindă internațional. Compania vizează atât companiile, cât și persoanele fizice care caută soluții eficiente și ușor de utilizat pentru prevenirea și stingerea incendiilor.

Parteneriate și Colaborări

Magazinul online Aeroo Shield a fost dezvoltat în colaborare cu agenția de marketing online Omubo Design, agenție care acum se ocupa și de campaniile de marketing, asigurând astfel o experiență de utilizare optimă și accesibilitate maximă pentru clienți. Compania vizează parteneriate strategice cu diverse organizații din România și din străinătate, asigurându-se că soluțiile sale inovatoare sunt disponibile la scară largă și oferind suport complet pentru clienții săi.

Vizitați-ne Magazinul Online

Invităm toți potențialii clienți să ne viziteze magazinul online la www.aerooshield.com pentru a descoperi gama noastră completă de produse și pentru a beneficia de cele mai bune soluții de protecție împotriva incendiilor.

Detalii de Contact

Pentru mai multe informații, contactați:

 • Telefon: 0750 457 645
 • Email: sales@aerooshield.com
 • Website: www.aerooshield.com
 • Adresă: Bdul. Basarabia 256, București, România

Aeroo Shield este dedicată dezvoltării continue și furnizării celor mai avansate soluții de stingere a incendiilor, protejând ceea ce contează cel mai mult pentru clienții săi. Alăturați-vă nouă în construirea unui viitor mai sigur, mai curat și mai prosper.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini