Redactia.ro
Home » Știri » Afaceristul din Sibiu găsit mort în pădure avea datorii uriașe. Ce au descoperit anchetatorii

Afaceristul din Sibiu găsit mort în pădure avea datorii uriașe. Ce au descoperit anchetatorii

Afaceristul din Sibiu găsit mort în pădure avea datorii uriașe.

Afaceristul din Sibiu găsit mort în pădure avea datorii uriașe. Alexandru Coman, afaceristul găsit mort în pădurea din Băneasa avea multe datorii. În vârstă de 49 de ani, bărbatul a fost dat dispărut de familie în toamna anului trecut.Acesta avea ordin de restrictie si nu avea voie să se apropie de soția sa. 

Afaceristul din Sibiu găsit mort în pădure avea datorii uriașe. Ce au descoperit anchetatorii

Omul de afaceri din Sibiu găsit fără suflate într-o pădure de la marginea Capitalei, avea datorii uriașe. Alexandru Coman a fost dat dispărut de familie de trei luni. Locuința sa a fost scoasă la licitație din cauza datoriilor pe care acesta le avea. Potrivit apropiaților, afaceristul ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, dar fără haine de schimb.

Soția afaceristului a recunoscut că acesta era în depresie și avea probleme mari cu banii, dar le-a spus oamenilor legii că acesta avea mulți dușmani. Autoritățile iau în calcul ipoteza unei sinucideri, dar nu exclud și alte variante. Asupra lui, anchetatorii au găsit acte, telefonul, dar și o sumă de bani.

Afaceristul a fost testat anti-drog post mortem

Afaceristul Alexandru Coman a fost testat anti-drog post mortem pentru a se stabili cu exactitate dacă acesta se afla sub influența substanțelor interzise. De asemenea, afaceristul avea ordin de restricție și nu avea voie să se apropie de soție și dee copil din cauza comportamnetului violent.

Femeia le-a spus anchetatorilor că afaceristul avea multe datorii și mulți dușmani, iar cu frații săi nu avea o relație prea bună. Potrivit Antena 3, Alexandru Coman ar datora sume mari de bani unui israelian. În acest moment nu se cunosc prea multe informații despre moartea sa, dar anchetatorii verifică toate pistele.

Potrivit Antena 3, în motivarea instanței se precizează că bărbatul a spart un perete cu pumnul. Coman le-ar fi spus prietenilor săi că este un personaj din filmele cinematografice și că s-ar putea scrie o carte despre viața lui. Apropiații spun că Alexandru Coman avea un comportament bizar, iar în 2016 a fost deschis un dosar de cercetare penală la judecătoria Sectorului 4, pentru violență în familie. După ce a fost depusă plângerea, bărbatul a acceptat să se interneze la spitalul de psihiatrie, stând internat mai bine de două săptămâni. Medicii l-au diagnosticat cu mânie cu simptome psihotice. Acest diagnostic asociat cu consumul de substanțe stupefiante și alcool duce la o teroare permanentă în familia sa. În luna mai, soția afaceristului a sunat la poliție pentru a cere ordin de protecție după ce bărbatul a lovit un perete și l-a spart.

Într-o postare pe Facebook, publicată la circa trei săptămâni de la dispariția bărbatului, apropiații sperau ca afaceristul să fie în viață. „Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliţia a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaşte cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, scria o cunoscută a bărbatului.

Conform Poliției Române, afaceristul din Sibiu a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10.30, de la locuința sa din București, de pe strada Smaranda Brăescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: