Redactia.ro
Home » Home » Află aici tot ce vrei să știi despre masaj

Află aici tot ce vrei să știi despre masaj

Știi care este locul în care s-a descoperit masajul? Masajul a fost folosit prima dată ca metodă de vindecare, în China. Tot din același motiv se folosea și în Egiptul Antic. Ca în cazul oricărui lucru nou apărut, și masajul a trecut prin diferite etape de descoperire.

Vrei să mergi la masaj, dar nu ești un cunoscător al acestei tehnici de relaxare? Citește aici, să afli lucruri pe care poate nu le știai înainte.

Care sunt cele mai populare mituri despre masaj?

Așa este că și tu ai crezut că masajul este doar pentru relaxare, neprezentând alte beneficii? Pe lângă acest scop, masajul este folosit și ca tratament al durerilor.

Un alt mit este că masajul dacă nu este dureros, nu are efect. Chiar dimpotrivă, dacă este prea dureros, pot apărea inflamații și leziuni. Efectul benefic al masajului stă mai mult în tehnică, nu în intensitate. Un masaj ușor poate fi mult mai relaxant și poate da rezultate mai bune. Poți încerca un salon de masaj erotic in Bucuresti pentru o experiență diferită, unde îți poți alege singur maseuza, printr-o programare.

Se crede că masajul ar fi un lux și că nu este necesar. Ai anxietate și nu te poți relaxa? Nu-ți poți gestiona stresul? Alege să mergi la masaj, s-ar putea să te ajute. Mulți medici îl recomandă pentru gestionarea anxietății.

Pentru că are și beneficii asupra corpului, cum ar fi detensionarea mușchilor, reducerea diferitor dureri, a nu se confunda cu beneficiile pe care-l are sportul asupra noastră. Masajul nu ajută la întărirea mușchilor, ci la relaxarea lor.

Cum a apărut masajul?

Știai că masajul a fost decoperit în Antichitate? În Egiptul Antic, prin masaj, oamenii îți pregăteau corpul pentru viața pe care o s-o aibă în momentul în care nu vor mai fi pe pământ. Era o practică foarte întâlnită. Bineînțeles, oamenii apelau la mesaj și ca să se vindece de dureri.

În China Antică, Împăratul Galben a fost cel care a dat startul acestei tehnici de relaxare, într-o carte de medicină. Au descoperit că prin frecarea mușchilor, aplicarea presiunii asupra  mușchilor, prin atingere și apăsare, durerile dispar.

Deși poate suna ușor atipic, băile publice în Roma Antică reprezentau o locație foarte populară pentru aplicarea masajului. Masajul s-a descoperit cu multă vreme în urmă, și având numeroase avantaje, nu s-a renunțat la această practică.

La Soul Masaj te poți bucura de o experiență de lux, unde poți alege diferite tipuri de masaje. Poți opta pentru masajul Artemis, în care este folosit uleiul de argan. Dacă vrei să întârzii apariția ridurilor, a vergeturilor, este masajul potrivit pentru tine. Prezintă foarte multe beneficii, atât asupra pielii, cât și asupra inimii.

Prin masaj, ai grijă atât de mintea ta, cât și de corpul tău. Acordă atenție nevoilor tale personale și nu uita să mai iei și o pauză din când în când, de la stresul zilnic. Un masaj bine făcut, cu uleiuri precum uleiul de argan, o să-ți îmbunătățească starea fizică și psihică, ajutându-te să dai mai mult randament și să ai un somn mai odihnitor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini