Redactia.ro
Home » Sport » Ai fi crezut aşa ceva? Gigi Becali, olimpic la şcoală! Materia foarte grea la care era un as

Ai fi crezut aşa ceva? Gigi Becali, olimpic la şcoală! Materia foarte grea la care era un as

Gest umanitar făcut de Gigi Becali pentru refugiații ucraineni ajunși la granița României.

Gigi Becali este acum un prosper om de afaceri, iar dibacitatea cu cifrele se pare c-o avea încă din vremea în care era şcolar. Cel puţin aşa susţine el, că era pricept la matematică. Ba chiar olimpic.

Patronul FCSB a dezvăluit că a luat chiar şi doi de 10 la o oră de matematică. Mai mult, profesorul făcea ore suplimentare cu actualul patron de la FCSB pentru a-l pregăti pentru concursurile de la Olimpiade.

La Fizică nu era bun

Omul de afaceri dezvăluie că era luat de profesori de la celelalte ore și dus, separat, să facă meditații la matematică. Totul pentru a fi pregătit în detaliu pentru olimpiada națională.

Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă. La fizică am luat 2 și a zis un rector: ‘Băi, Gigi Becali tu la fizică meriți numai nota 2. Dar eu îți dau 5, pentru că la matematică ai 10 și e soră cu fizica și nu am cum să îți dau altfel.’

A venit o dată cineva de la centru de învățământ și mi-a dat doi de 10. Am demonstrat o teoremă cu secantele și planurile paralele. Zici că eram mare matematician. Și s-a prins omul acela și a zis să îmi dea doi de 10. Am luat atunci doi de 10 într-o oră la matematică. Păi Becali de aia știe și la fotbal, că știe și matematică.

Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu, să mă pregătesc la matematică de Olimpiadă, abia așteptam. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică. Să mă pregătească să merg la Olimpiadă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Ignora Limba şi Literatura Română

Gigi Becali a recunoscut că trecea limba română și celelalte materii în plan secund.

Auzi, bă, băiatule, eu luam numai 10, 10, 10, 10, olimpiadă. Pe mine mă luau de la celelalte ore de la liceu, abia așteptam, și mă duceau ca să fac matematică.

Ziceau: „E bun la matematică, îl luăm ca să îl ducem la București, la olimpiada mare”. Și mă luau și făceam ore. În loc să fac română, agricultură sau ce (n.r. – materii) mai erau, mă luau și mă duceau să fac meditații cu profesor de matematică.

Să mă facă să mă duc la olimpiadă. Păi ăștia se iau ei cu mine?”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa amintită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: