Redactia.ro
Home » Știri » Ajunsese să cântărească peste 300 de kilograme, iar medicii se temeau pentru viața lui. A renunțat la un aliment banal și a slăbit brusc 50 de kilograme. Iată povestea lui Beau!

Ajunsese să cântărească peste 300 de kilograme, iar medicii se temeau pentru viața lui. A renunțat la un aliment banal și a slăbit brusc 50 de kilograme. Iată povestea lui Beau!

barbat

Schimbare uluitoare! Beau Griffin, în vârstă de 39 de ani, din Las Vegas, a trăit cu problema supraponderalității pe tot parcursul vieții sale. Până de curând, greutatea sa se apropia de 335 de kilograme. Cu sprijinul unui prieten și adoptând o abordare aparent simplă în privința alimentației, el a reușit să slăbească incredibil de mult, scăpând de nu mai puțin de 205 kilograme. Ce a trebuit să lase în urmă și ce strategie a implementat pentru a pierde primele 50 de kilograme?

La ce produs a renunțat un bărbat pentru a slăbi? Ajunsese să cântărească peste 300 de kilograme

Beau Griffin, în vârstă de 39 de ani, din Las Vegas, s-a confruntat cu excesul ponderal încă din copilărie. Crescând într-un mediu în care părinții săi erau supraponderali și lipsiți de resurse pentru a-l ajuta, el a trebuit să facă față acestei provocări singur. Amintirile din copilărie îl poartă înapoi la momentele în care tatăl său îl încuraja sarcastic să mănânce mai mult, spunându-i: „Poți să mănânci toate acestea? Bravo!” Confruntându-se cu această dinamică disfuncțională, Griffin a găsit o modalitate distructivă de a-i face pe plac tatălui său: „Așa că am zis: «Dacă (mâncând) patru coapse de pui l-am impresionat, ce o să zică dacă mănnânc șase?»”.

Pe parcursul timpului, excesul ponderal a evoluat într-un mod alarmant, ajungând la un punct în care situația i-a scăpat de sub control. Într-un moment de disperare, gândul la sinucidere a pătruns în mintea sa. „Mi-a trecut prin minte o dată sau de două ori pentru că simțeam că sunt o povară pentru familia mea”, a mărturisit el.

Bărbatul admite că, în momentele de furie, tristețe, depresie sau plictiseală, „soluția” lui pentru a face față acestor emoții a fost întotdeauna mâncarea. Indiferent dacă se simțea fericit sau dorea să sărbătorească, alimentele erau mereu aliatul  său de încredere. El se bucura frecvent de bomboane, prăjituri și torturi cu înghețată, iar meniul său de prânz includea adesea fast-food, un cheeseburger dublu, un shake de ciocolată și cartofi prăjiți. Nu rareori, adăuga chiar și un al doilea burger la această comandă generoasă.

Bărbatul a reușit să slăbească peste 200 de kilograme în total

Pe măsură ce conștientiza că greutatea sa continua să crească în mod alarmant, Griffin a achiziționat un cântar capabil să măsoare până la 500 de kilograme. Cifrele maximale pe care le-a văzut indicau o greutate de 335 de kilograme în anul 2014. Aceasta a avut un impact serios asupra mobilității sale și sănătății mentale. El a dezvăluit: „Ajunsesem într-un punct în care stăteam, practic, tot timpul doar în pat.”

Interesul său s-a îndreptat către chirurgia bariatrică, dar medicii au subliniat că este necesar să reducă în greutate în mod independent pentru a se califica în siguranță pentru această procedură. Decizia inițială pe care a luat-o pentru a începe procesul de slăbire a implicat renunțarea la sucuri, pe care obișnuia să le consume într-un mod alarmant. Acest prim pas l-a ajutat să elimine primele 50 de kilograme în exces.

În final, rezultatul impresionant al eforturilor lui Beau Griffin este o pierdere totală de 205 kilograme, iar el mărturisește că se simte „cu 1.000% mai bine”. Transformarea sa l-a condus la obținerea primului loc în concursul „Submit Your Fit” din 2023, organizat de EoS Fitness, o rețea de săli de sport.

Sursă foto Adevărul

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: