Redactia.ro
Home » Știri » „Ajută-i, Doamne!”. Când salvatorii nu pot salva toate victimele. Ce a făcut un pompier când în fața lui s-a produs un accident auto

„Ajută-i, Doamne!”. Când salvatorii nu pot salva toate victimele. Ce a făcut un pompier când în fața lui s-a produs un accident auto

„Ajută-i, Doamne!”. Când salvatorii nu pot salva toate victimele. Ce a făcut un pompier când în fața lui s-a produs un accident auto

Un pompier care a fost martorul unui accident auto a încercat să facă tot ce îi stă în putință să salveze victimele, după ce a anunțat la 112. Iată ce s-a întâmplat acolo, conform colegilor lui.

„Ajută-i, Doamne!”. Când salvatorii nu pot salva toate victimele. Ce a făcut un pompier când în fața lui s-a produs un accident auto

Plutonier adjutant Olteanu Rareș de la Stația de Pompieri Țăndărei are peste 10 ani vechime ca paramedic SMURD și multe misiuni de descarcerare. Cu toate acestea, sunt situații în care victimele accidentelor rutiere nu mai pot fi salvate. Nici măcar de el. Așa se face că, într-una dintre zile, pe drumul către Țăndărei, în fața lui s-au ciocnit două autoturisme.

Cum era și normal, fără să ezite o clipă, Rareș Olteanu a sunat la 112 să anunțe accidentul, conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență România, care a descris situația în felul următor:

„Ajută-i, Doamne!”
– 112, ce urgență aveți?
– Sunt plutonier adjutant Olteanu Rareș de la Stația de Pompieri Țăndărei! În fața mea s-a produs un accident rutier! Vă rog să mă transferați la pompieri!
– Colegii dumneavoastră sunt pe fir. Unde s-a întâmplat?
– Sunt pe drumul către Țăndărei, acum am ieșit din Movila. Sunt 2 autoturisme implicate. Vă rog să rămâneți în telefon până fac evaluarea victimelor. Mai am puțin până la ei.
„Sper să fie toți în viață. Ajută-i, Doamne…”.

În urma accidentului rutier, au rezultat patru victime: doi bărbați și două femei. Femeile erau încarcerate, în stop-cardiorespirator. Plutonier adjutant Olteanu Rareș și-a dorit să le poată salva și pe ele.

Trimiteți descarcerarea, ambele femei sunt încarcerate! Cele 2 victime sunt în stop cardio-respirator! Vă rog să vă grăbiți!

– Colegii dumneavoastră sunt pe drum!
Domnule, mă auziți? Vreau să vă ajut. Ați avut un accident! Nu vă mișcați! Salvatorii sunt pe drum!
„Dacă aș putea doar să o scot dintre fiare! Te rog, Doamne, dă-mi putere să îi ajut!”
Dar când au ajuns ajutoarele, colegii lui de la descarcerare, Plutonier adjutant Olteanu Rareș era cu ochii în lacrimi.

– Nu am putut să le salvez! S-au ciocnit chiar pe partea lor.

– Rareș, ai făcut tot ce ți-a stat în putință! Tu i-ai bandajat pe șoferi?

– Da, dar pe ele nu le-am mai putut ajuta!

Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a IGSU – Inspectoratului General pentru Situații de Urgență România. Mulți internauți au lăsat comentarii după ce au citit întâmplarea. „Respect, omule! Sigur ai făcut tot ce se putea!”, „Respect, ei sunt cei care merită pensii speciale!! Încă o dată”, „Să fii puternic și sănătos ca să ajuți oamenii în nevoie! Respect!”, sunt doar câteva dintre comentarii.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: