Redactia.ro
Home » Monden » Al Pacino, în pași de dans pe străzile din Beverly Hills, la 81 de ani!

Al Pacino, în pași de dans pe străzile din Beverly Hills, la 81 de ani!

GALERIE FOTO (10)

Al Pacino a fost surprins de paparazzi în timpul unei plimbări prin Beverly Hills, California. Nu oricum, ci în pași de dans. La 81 de ani, titanul cinematografiei americane este de neoprit și se mândrește cu o energie debordantă.

Starul din Parfum de Femeie a fost surprins pe toată lumea cu apariția plină de energie de pe străzile din Beverly Hills, la cei 81 de ani.

Al Pacino, în pași de dans pe străzile din Beverly Hills, la 81 de ani!

Purtând căștile în urechi și ținând telefonul în mână, Al Pacino era îmbrăcat lejer, într-o ținută sport. Și-a pus ochelarii de soare la ochi și s-a lăsat purtat de muzica pe care o asculta. Așa că plimbarea a fost una în pași de dans, în văzul tuturor, fără să-și pună problema că va fi recunoscut de trecători.

Așadar, nu a fost greu pentru paparazzi să-l surprindă din toate unghiurile posibile, în timp ce fredona și dansa pe muzica auzită doar de el în căști.

Iar imaginile cu Al Pacino dansând aduc aminte de celebrul dans al actorului din celebrul film Parfum de Femeie, unde a jucat rolul legendar al colonelului în rezervă Frank Slade, ajuns orb și extrem de irascibil.

Al Pacino, la braț cu Mădălina Ghenea în cel mai recent film

Al Pacino a apărut recent în filmul lui Ridley Scott – House of Gucci, în rolul lui Aldo Gucci. La brațul titanului cinematografiei de la Hollywood a apărut și Mădălina Ghenea, preț de în câteva secvențe.

În distribuție, alături de superstar au mai fost și Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Jared Leto and Salma Hayek.

Lady Gaga și Jared Leto au declarat în egală măsură că a fost cea mai mare onoare să împartă platoul de filmare cu marele Al Pacino.

Jared Leto: „Al Pacino este unul dintre eroii mei”

„Al Pacino este unul dintre eroii mei, un om absolut, uimitor, atât de generos, amabil, răbdător, atât de încurajator”, au fost cuvintele lui Jared Leto la adresa marelui Al Pacino.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Lady Gaga a mărturisit, cum a fost momentul când a trebuit să le dea uriașa veste părinților că o vor vedea jucând într-un film alături de Al Pacino, apreciat de întreaga familie.

„Tatăl meu a avut probleme cu inima toată viața. Vestea asta ar putea să-l bage din nou în spital”, a povestit mai mult în glumă Lady Gaga, având în vedere că toată familia ei îl apreciază extrem de mult pe Al Pacino.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini