Redactia.ro
Home » Știri » Alertă alimentară! Lidl retrage de la comercializare două sortimente de iaurt contaminat

Alertă alimentară! Lidl retrage de la comercializare două sortimente de iaurt contaminat

GALERIE FOTO (2)

Compania Lidl a emis o avertizare prin care anunţă că se retrag de la comercializare două sortimente de iaurt Pilos. Acest lucru se întâmplă după ce a apărut suspiciunea că ar fi contaminate cu plastic. Iată toate detaliile.

Anunțul făcut de compania Lidl

Compania Lidl şi Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) au emis o avertizare conform căreia două tipuri de iaurt din gama Pilos, vândute la găleată de 1.5 kg, pot conţine bucăţi de plastic. Este vorba de următoarele produse:

  • Pilos Iaurt natur 3.5% grăsime, 1kg, produs de Friesland Campina, Nr. Lot: 10B42B5-10; cu termen de valabilitate 15.12.2022 și cod de bare 20439927
  • Pilos Iaurt natur 1.5% grăsime, 1kg, produs de Friesland Campina, Nr. Lot: 10B3FH8-10, cu termen de valabilitate 12.12.2022 și cod de bare 20972790

Reprezentanții Lidl au comunicat faptul că există suspiciunea că acestea au fost contamine cu un corp străin, cu masa plastică de 0.2 – 0.5 mm. Produsele pot fi returnate în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestora va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Lidl, decizie de ultim moment

Criza economică bate la ușă, așa că mai mulți retaileri s-au gândit la diferite soluții pe care le-au pus imediat în pratică. Lidl este unul dintre marile magazine, unde românii își fac cumpărăturile foarte des. Asta pentru că produsele lor sunt pentru orice buzunar și în fiecrae săptămână au diverse oferte. Totuși, și acest supermarket a luat decizii majore pentru a-și „proteja” marfa. Dacă până acum, românii au văzut sisteme antifurt pe cașcaval sau salam, iată că acum sunt puse și pe carnea de vită.

Acest lucru s-a întâmplat într-un magazin Lidl din cartierul Ghencea, București. Clienții au rămas de-a dreptul uimiți să vadă că au fost montate sisteme antifurt pe pachetele de carne de vită. Acest lucru s-a întâmplat, pentru că, cel mai probabil, o cantitate semnificativă de marfă din lăzile frigorifice a ajuns să dispară, nefiind plătite la casa de marcat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: