Redactia.ro
Home » Știri » Alertă în Dolj. Un bărbat ademenește copii cu dulciuri să urce în mașina sa

Alertă în Dolj. Un bărbat ademenește copii cu dulciuri să urce în mașina sa

Alertă în Dolj. Un bărbat ademenește copii cu dulciuri să urce în mașina sa

Alertă în Dolj. Poliția din Calafat, județul Dolj, anunță că un bărbat a încercat să ademenească mai mulți copii să urce la el în mașină. Acesta le oferă copiilor plăcintă și dulciuri.

Alertă în Dolj. Un bărbat ademenește copii cu dulciuri să urce în mașina sa

Potrivit Mediafax, oamenii legii din municipiul Calafat, sunt în alertă după ce un bărbat a încercat să ademenească mai mulți copii să urce la el în mașină. Suspectul le oferă dulciuri micuților. Edilul municipiului susține că există informații potrivit cărora un bărbat a încercat să răpească mai mulți copii, oferindu-le plăcintă și prăjituri.

Toată această informație a pornit de la un localnic, care a observat că un bărbat i-a oferit unui copil mâncare, în zona centrală a orașului. Imediat, acesta a alertat poliția care a început căutările.

„Au fost persoane care au spus la Polițai Locală, persoane adulte, după care s-a discutat și cu Poliția Calafat. Prima dată am auzit de așa ceva acum vreo trei săptămâni. Este aceeași persoană, pe care acum o avem sub urmărire. Persoana are domiciliul la vreo 30 de kilometri de Calafat„, spune Lucian Ciobanu.

Cazul a intrat în atenția Dolj

Conform reprezentanților IPJ Dolj, un băiat de 12 ani a fost abordat, în 21 octombrie, pe o stradă din Calafat, de către un bărbat care i-a cerut să urce în mașina sa. Din fericire, copilul s-a speriat și a fugit. Între timp, șoferul a fost identificat, dar a negat faptele.

Consilierii locali, au aprobat cumpărarea și montarea a 50 de camere de supraveghere, de teamă că prin oraș există un răpitor de copii. Acestea vor fi amplasate în apropierea școlilor, dar și pe străzile din oraș. Momentan, există 18 camere de supraveghere în Calafat, amplasate în zona centrală a orașului.

Citeste si:Testul iubirii! I-a spus că a rămas fără bani. Reacția surprinzătoare a fetei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: