Redactia.ro
Home » Știri » Alertă la Palat! Un intrus a pătruns în palatul Buckingham în timp ce suverana dormea

Alertă la Palat! Un intrus a pătruns în palatul Buckingham în timp ce suverana dormea

Situație fără precedent la Palatul Buckingham! Un bărbat a reușit să treacă de securitatea de la palat, miercuri dimineața, în timp ce suverana dormea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incidentul a avut loc la ora 2:00, dimineața, pe când regina, dar și alți membri ai familiei regale, se odihneau. Chipurile, intrusul a reușit să sară gardul Palatului Buckingham, chiar și să avanseze pe coridoarele palatului, însă a fost oprit de poliția care veghează asupra siguranței reginei.

Poliția metropolitană a emis, astăzi, un comunicat de presă în legătură cu acest incident. „Bărbatul nu avea asupra sa nicio armă periculoasă, iar incidentul nu a fost clasat drept un act terorist. El a rămas în custodia poliției”, se arată scris în comunicatul emis de către autorități.

Bărbatul în cauză avea 22 de ani și, momentan, nu se cunosc intențiile lui. Din păcate, nu e prima oară când echipa de securitate a reginei Elisabeta se confruntă cu această situație. În iulie 1982, un decorator a pătruns în palat și a furat… niște aperitive. El cunoștea interiorul palatului după ce fusese angajat pentru o lucrare în cadrul Palatului Buckingham.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini